Έλλη Κοκκίνου: Με μπραζίλ μαγιό στην παραλία! Το αρετουσάριστο κορμί της και το φλερτ!

Έλλη Κοκκίνου: Με μπραζίλ μαγιό στην παραλία! Το αρετουσάριστο κορμί της και το φλερτ!

Sexy κι όποιος αντέξει... Η Έλλη Κοκκίνου δείχνει πως ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της και βάζει κάτω πολλές 20άρες που θα ήθελαν να έχουν το κορμί της.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια ξεκίνησε τις εξορμήσεις στις παραλίες προκαλώντας «ταραχή» και τραβώντας τα αντρικά βλέμματα. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση απόλαυσε τον καυτό ήλιο και έκανε το πρώτο της μπάνιο πριν ακόμα μπει ο Μάιος. Διαβάστε παρακάτω ...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Με έξω την κοιλιά 50 ημέρες μετά την γέννα! Πως είναι πλέον το κορμί της!

To Youweekly.gr την πέτυχε κατ’ αποκλειστικότητα στον Αστέρα Βουλιαγμένης καλά κρυμμένη και ακομπλεξάριστη ανάμεσα στους υπόλοιπους λουόμενους να κάνει την αρχή για τη φετινή σεζόν στο τροπικό της μαύρισμα.

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι χωρίς ίχνος ρετούς και πραγματικό το κορμί της Έλλης Κοκκίνου κόβει την ανάσα αφού είναι... αψεγάδιαστο.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου μετά την νίκη του δικαστηρίου με τον Βαρδινογιάννη! Ατημέλητη και απλά ντυμένη!

Βέβαια, η τραγουδίστρια φροντίζει πολύ να το διατηρεί σε φόρμα, με έντονη γυμναστική και αυστηρή διατροφη.

Δείτε ακόμη: Χώρισε με τον Mr Survivor και αναστατώνει τις παραλίες με το παρτό μαγιό της!

Φυσικά, δεν έλειψε το φλερτ από την Έλλη αφού πολλοί ήταν εκείνοι που την πλησίασαν για να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο της και όχι μόνο!

Από το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 09/05 μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: NDP