Γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Συγκινήθηκαν όταν είδα τον Παπαργυρόπουλο...» (Βίντεο)

Ο λόγος για τον....

Γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Συγκινήθηκαν όταν είδα τον Παπαργυρόπουλο...» (Βίντεο)

Αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ των άλλων για την συγκίνηση που του προκάλεσε ο παίκτης των Διασήμων -Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο ίδιος, μίλησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου και μίλησε για την στιγμή που ο παίκτης έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας πολύ όμορφα για τον πατέρα του.. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: «Πήγα με την Κύπρο στη Eurovision και ήταν ό,τι χειρότερο»! Αδιανόητη δήλωση από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ο λόγος για τον Γιάννης Φέρτης, που είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινούμαι και δακρύζω εύκολα. Όσο μεγαλώνω όλο και περισσότερο. Βέβαια, ανέκαθεν ήμουν ευσυγκίνητος. Η τελευταία φορά που δάκρυσα ήταν όταν έβλεπα το “Survivor” όπου κάποιοι είχαν κερδίσει το βραβείο επικοινωνίας.

Ένας νεαρός επικοινώνησε με τον πατέρα του μετά από πολύ καιρό και του θύμισε κάποια στιγμή που είχαν τσακωθεί. Τότε, του είπε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ σοβαρά: “Πατέρα, εγώ έφταιγα και θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη”. Ήταν μια πολύ ανθρώπινη στιγμή που λειτούργησε μέσα μου και έπιασα τον εαυτό μου να δακρύζει» .