«Μου λείπει το γέλιο του όταν δεν είναι εδώ»! Η απίστευτη ατάκα της Μενεγάκη για συνεργάτη της! (Βίντεο)

Δείτε τι είπε...

«Μου λείπει το γέλιο του όταν δεν είναι εδώ»! Η απίστευτη ατάκα της Μενεγάκη για συνεργάτη της! (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στους συνεργάτες της, ενώ φαίνεται ότι της λείπει ένας!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, που βρίσκεται στις Κάννες για επαγγελματικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάκη Πουνέντη, που είχε φύγει για τα γενέθλια του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τη γέννα!

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε ότι της λείπει- ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δουλειές που βοηθάνε σε αυτό,στο να παίρνει μια ανάσα το ζευγάρι, που να χρειάζεται να κάνεις κάποια ταξίδια όπως είναι ο Κουτσογιαννόπουλος ,καλή του ώρα εκεί στις Κάννες, πάντα τον σκέφτομαι όταν είναι μακριά.

Κι αυτό ακόμα, τον περιμένεις τον άλλο να γυρίσει, εγώ ακόμα που είμαι σύντροφός του επαγγελματική, κι όμως μου λείπει, που μπορεί να τον βλέπω κάθε μέρα και να υπάρχουν στιγμές που να κοντραριστούμε-με το Θοδωρή ποτέ αλλά λέμε τώρα.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η απολογία της Βίβιαν στο Νίκο και το δώρο που της έκανε για να τη «τουμπάρει»! (Βίντεο)

Όταν φεύγει όμως και περάσουν 1-2 μέρες λέω "Που είναι ο Θοδωράκης μου!". Και εσύ, Μάκη (Πουνέντη) μου την κοπάνησες, έφυγες για τα γενέθλιά σου- καλά έκανες-αλλά θέλω να σου πω ότι τη πρώτη μέρα καλά, τη δεύτερη καλά, τη Τρίτη λέω που είναι μου λείπει το γέλιο του, μου λείπει η φασαρία του. Σκέψου με τους συνεργάτες ε, φαντάσου».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα που ακολουθεί: