Eurovision 2018: Η Φαίη Σκορδά "αδειάζει" την ΕΡΤ για την γκάφα να στείλει την Τερζή! Η αποθέωση της Φουρέιρα και το λάθος επί σκηνής! (Βίντεο)

Κι όμως το είπε!

Eurovision 2018: Η Φαίη Σκορδά

Στην εκπομπή Πρω1νό αναφέρθηκαν στην ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision και την Γιάννα Τερζή- αλλά και στην συμμετοχή της Κύπρου και την Ελένη Φουρέιρα.

Το "Όνειρο μου" δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ μεταξύ των άλλων και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ελληνικής αποστολής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Ο Αντώνης Κανάκης ξεφτίλισε πρόγραμμα του Ant1 στον ίδιο τον Ant1! Το κράξιμο για το Game of Love! (Βίντεο)

Τι είπε η παρουσιάστρια για την Γιάννα Τέρζη;

«Η χθεσινή βραδιά είχε μια πολύ δυνατή εικόνα από όλες τις συμμετοχές. Δηλαδή, είδαμε από τροχούς, κωλοτούμπες, να περπατάνε όλο το πλατό, αλλά γενικά υπήρχε έντονη σκηνική παρουσία. Θα μπορούσε (η συμμετοχή της Γιάννας Τερζή) να ήταν κάτι διαφορετική, μία λιτή προσέγγιση, αλλά βγήκε λίγο στενοχωρημένη.

Εγώ πιστεύω ότι απογοητεύτηκε και η ίδια και σου λέει: “Που πάω;” και δεν έδωσε το 100% του εαυτού της. Γιατί το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο.

Η Φαίη Σκορδά, λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να έχει την αίτηση από τους ίδιους ανθρώπους που έλεγε η Φουρέιρα και όλοι το συζητούσαμε... Στείλε την να πάει απευθείας ανάθεση. Στείλε την Φουρέιρα που το έχεις δει επί της σκηνής τι κάνει η κοπέλα. Αυτό που κάνει στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εργάζεται. Αυτό έκανε χθες.Την έβλεπες.Την είχες...και της έλεγες "Δεν θέλουμε..θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό." Μα το έχει. Δεν το λέω συγκριτικά. Είναι σαν να βλέπεις κάτι από Rihanna- Beyonce....»

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της!

«Όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτήν την εικόνα της, λες ότι θα το κάνεις και όχι δεν πας σε πρόχειρο διαγωνισμό.... Θέλουν να χάνουμε και να είμαστε αδιάφοροι;Ας αλλάξουνε... Ας πάρουν τον Γεωργαντά που είναι εκατό χρόνια στα μουσικά.... Είναι άσχετοι!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: