Πότε επιστρέφει στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη! (Βίντεο)

Επιστρέφει τον....

Πότε επιστρέφει στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη! (Βίντεο)

Την Τίνα Μεσσαροπούλου φιλοξένησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν το τέλος συνομίλησε με τη δημοσιογράφο για τα παιδιά τους και την καθημερινότητά τους με τους γιους τους! Και εκεί που μίλησαν για... αγόρια ήρθε και η συζήτηση στην πρόσφατη μανούλα αγοροιού Σταματίνα Τσιμτσιλή! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη ρώτησε την Τίνα αν έχει μιλήσει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από το Happy Day, λόγω της γέννησης του τρίτου της παιδιού.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η "προδοσία" της Τζούλια στον Μιχάλη! Το βέτο που του έθεσε και προκάλεσε αντιδράσεις! (Βίντεο)

«Μίλησα πριν από λίγο μαζί της. Νομίζω, ότι δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση. Είναι τόσο full time job σε αυτό που κάνει που από ό,τι έμαθα ανοίγει να δει ένα βραδινό δελτίο ειδήσεων και μετά την κλείνει. Θηλάζει ανά δύο ώρες» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τότε, η Ελένη πρόσθεσε: «Πότε θα γυρίσει; Είπε; Ιούνιο…».

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Σταματίνα θα συμπληρώσει τις 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου άρα η Ελένη σωστά έδωσε την πρόβλεψή της! Δείτε το σχετικό βίντεο: