Survivor Panorama: Ο άγνωστος τραυματισμός του Κρητικού και ο λόγος που αποχώρησε! (Βίντεο)

Όσα δεν προβλήθηκαν ποτέ!

Survivor Panorama: Ο άγνωστος τραυματισμός του Κρητικού και ο λόγος που αποχώρησε! (Βίντεο)

Στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Στέλιος Κρητικός, που μίλησε εφ' όλης για το Survivor!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε τον Στέλιο Κρητικό τι πιστεύει ότι πήγε λάθος με τον κόσμο και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας! «Με τον σύζυγό μου ήμασταν στα ψιλοχωρίσματα, αλλά πέθανε και...» (Βίντεο

Ο ίδιος αποκάλυψε κάτι που δεν είχαμε δει ποτέ! Ο Στέλιος Κρητικός εξήγησε ότι ο τραυματισμός του δεν προήλθε από τον στίβο μάχης- αλλά από την παραλία, αφού ένα ξύλο από την φωτιά που μαγείρευε έπεσε στο πόδι του. Ο πρώην παίκτης των Διασήμων, μεταξύ των άλλων είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που ακούγαμε ότι έλεγε ότι δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια.

Λίγο αργότερα, είπε ο ίδιος ότι ο γιατρός του είχε πει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για δυο μήνες. Ο αγαπημένος ηθοποιός, εξήγησε ότι το παραπάνω περιστατικό δεν το γνώριζε ο κόσμος- δηλαδή τον ακριβή λόγο που είχε τραυματιστεί!

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Δάκρυσε ο Στέλιος Κρητικός ! Η συγκλονιστική ατάκα για την οικογένεια του και η αντίδραση της Ντορέττας! (Βίντεο)

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε ακόμη μια αποκάλυψη, αφού είπε χαρακτηριστικά: «...Στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας (το τελευταίο) είμαι αυτός που είπε στον Σάκη "Δεν μου αξίζει να κερδίσω ατομική ασυλία", το οποίο δεν έπαιξε»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

TAGS