Όλγα Φαρμάκη: Ο λόγος που δεν έκρυψε την άσπρη τούφα και η απίστευτη κίνηση του συντρόφου της όταν επέστρεψε από το Survivor! (Βίντεο)

Όλγα Φαρμάκη: Ο λόγος που δεν έκρυψε την άσπρη τούφα και η απίστευτη κίνηση του συντρόφου της όταν επέστρεψε από το Survivor! (Βίντεο)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Φαρμάκη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα!

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άσπρη της τούφα αλλά και στον σύντροφό της! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Είχα περάσει ένα πολύ ισχυρό σοκ και αυτό που λένε ότι στεναχωρήθηκα πολύ και άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μία νύχτα, αυτό έπαθα κι εγώ! Ξέσπασε ο οργανισμός μου, έπαθα και κνίδωση, αλλεργικό σοκ, το δέρμα μου φούσκωνε, έβγαζα εξανθήματα μία αλληλουχία πραγμάτων! Περίπου ένα χρόνο το πάθαινα αυτό! Ευτυχώς το ξεπέρασα όμως! Κράτησε έναν περίπου χρόνο, αλλά ευτυχώς πέρασε"!

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Αυτή είναι η πραγματική σύντροφος του Νίκου εκτός σπιτιού! Οι φωτογραφίες και το μυστικό που έκρυβε καλά!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο αν ντρεπόταν που θα φανεί η άσπρη τούφα στο Survivor και είπε: "Το ήξερα ότι θα φανεί, δεν είχα πρόβλημα! Δεν είχα δύναμη ούτε να χτενίσω τα μαλλιά μου, μετά από δύο μήνες βρήκα τη δύναμη σιγά σιγά να ξεμπλέξω τα μαλλιά μου, να αλλάξω χωρίστρα για να μη φαίνονται τα άσπρα γιατί ντρεπόμουν…"!

Τέλος, όσον αφορά τον σύντροφό της,Σταύρο Μαντόπουλο, είπε ότι τον σκεφτόταν συνέχεια στο παιχνίδι, που είναι και τι κάνει, αλλά όταν γύρισε την πήρε μια μεγάλη αγκαλιά και της είπε "καλώς όρισες", και όπως είπε η ίδια η Όλγα αυτό τα λέει όλα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: