Power of love: Το δημόσιο άδειασμα και οι καταγγελίες του Δώρου για την παραγωγή! «Δεν επιστρέφουμε με την Αθηνά! Μας άφησαν απλήρωτους»! (Βίντεο)

Άνοιξε το στόμα του και είπε τους λόγους που έφυγαν από το παιχνίδι!

Power of love: Το δημόσιο άδειασμα και οι καταγγελίες του Δώρου για την παραγωγή! «Δεν επιστρέφουμε με την Αθηνά! Μας άφησαν απλήρωτους»! (Βίντεο)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Δώρος και η Αθηνά έφυγαν από το Power of Love!


Το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι ξαφνικά και αν και η Μαρία Μπακοδήμου τους είχε δώσει την ευκαιρία, δεν επέστρεψαν ποτέ! Μάλιστα μέχρι σήμερα δεν είχαν μιλήσει για το όλο θέμα όμως ο Δώρος, πρώτος έσπασε τη σιωπή του! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, ο Δώρος Παναγίδης θέλωντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποφάσισε με ένα live από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram να καταγγείλει την παραγωγή για την συμπεριφορά της και την αθέτηση της συμφωνίας που είχαν κάνει με τους παίκτες!

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα που δεν ήξερε κανείς! «Ξύπνησα ένα πρωί και..» (Βίντεο)

Μέσα από το βίντεο ο Δώρος Παναγίδης από το σπίτι του στην Κύπρο ξεκαθαρίζει «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», συνεχίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα πέρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Δείτε ακόμη: Σερτάμπ Ερενέρ: Τι κάνει και πως είναι σήμερα στα 53 της η νικήτρια της Eurovision 2003!

Μάλιστα σχετικά με την Αθηνά, ο Δώρος ανέφερε πως την περιμένει να φθάσει σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο, προκείμενου να μιλήσουν και μαζί σε επόμενο live που θα κάνουν στα social media!
Δείτε το βίντεο: