Eurovision 2018: O Salvador Sobral κατακεραυνώνει το Ισραήλ! «Είναι άθλιο το τραγούδι αυτό!»

Η απάντηση της τραγουδίστριας!

Eurovision 2018: O Salvador Sobral κατακεραυνώνει το Ισραήλ! «Είναι άθλιο το τραγούδι αυτό!»

Σάλος έχει γίνει στην Eurovision με το Salvador Sobral, ο οποίος κέρδισε πέρυσι των διαγωνισμό τραγουδιού αλλά... φέτος επέστρεψε δυναμικά!

Μιλώντας στο Wiwibloggs, ένα από τα δημοφιλέστερα sites τoυ διαγωνισμού, o Πορτογάλος τραγουδιστής είπε για το τραγούδι με το οποίο η Netta Barzilai εκπροσωπεί το Ισραήλ και είναι φαβορί για τη νίκη... πολύ άσχημα σχόλια! Διαβάστε παρακάτω..


"To YouTube θεώρησε ότι πρέπει να ακούσω το τραγούδι του Ισραήλ. Το άνοιξα και ένα άθλιο τραγούδι ακούστηκε. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ακούσω κανένα άλλο τραγούδι της φετινής Eurovision".

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα που δεν ήξερε κανείς! «Ξύπνησα ένα πρωί και..» (Βίντεο)

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως χαίρεται που φέτος δεν διαγωνίζεται και τίποτα δεν έχει αλλάξει από την περσινή του νίκη! Η Netta απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Salvador Sobral δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα και κάνουν μαζί μια καρδιά! "Στέλνω μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες όλων των φίλων", έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε! Δείτε την ανάρτησή της: