Survivor 2: Άνω κάτω οι Διάσημοι! Παίρνουν θέση ένας ένας για την κόντρα του Χάρου με την Εύη! - "Με έχει κουράσει..." (βίντεο)

Δεν τους αντέχουν άλλο!

Survivor 2: Άνω κάτω οι Διάσημοι! Παίρνουν θέση ένας ένας για την κόντρα του Χάρου με την Εύη! -

Δεν τους αντέχουν άλλο!

Οι Διάσημοι (όσοι έχουν μείνει τουλάχιστον μέσα στο παιχνίδι...) κουράστηκαν από τους καβγάδες του Χάρου με την Εύη! Δείτε παρακάτω...

Αρχίζουν λοιπόν ένας - ένας να παίρνουν θέση, πρότου πάρουν... ψυχοφάρμακα!

Ενας από τους πιο ήρεμους παίκτες του παιχνιδιού, ο Γιάννης Τσίλης είπε: "Η δική μου σχέση με τον Σώζων δεν μπορώ να πω ότι είναι κακή! Δεν είμαστε φίλοι να πούμε τα προσωπικά μας αλλά προσπαθώ να τον συμβουλέψω! Το πρόβλημα ανάμεσα στον Σώζων και την Εύη, με έχει κουράσει πάρα πολύ! ".

Ο Γιάννης έκανε και προσπάθεια να βάλει λίγο μυαλό στον Χάρο: "Δεν δείχνετε διατεθειμένοι να συζητήσετε! Εγώ αυτό βλέπω σαν τρίτος!" είπε στον συμπαίκτη του για να πάρει μια... διπλωματική μπερδεμένη από τον Σώζων: 'Εξαρτάται πως το εκλαμβάνεις! Το άνοιγμα που έκανε η Εύη ήταν απλά ότι άρχισε να λέει κατηγορίες και όχι να μιλήσουμε μαζί!".

Συνέχισε όμως τη φιλότιμη προσπάθεια ο Γιάννης Τσίλης: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί τσακωνόσαστε αν δεν καθήσετε να μιλήσετε. Βάζετε και οι δυο πάνω απ' όλα τον εγωισμό σας. Αυτό θέλω να σου πω εγώ σαν συμβουλή. Το θέμα είναι δικό σας...." κατέληξε!

Θέμα κους κους βέβαια, έχει γίνει και στους αντιπάλους!

"Μπερδεύομαι που είναι το πρόβλημα!" είπε ο Ηλίας Γκότσης ενώ η Μελίνα Μεταξά πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Χάρου αφού θεώρησε πως δεν του αφήνουν περιθώριο να τους πλησιάσει και να λύσουν τα προβλήματα τους.

Η Εύη Σαλταφερίδου βέβαια συνεχίζει "μουλαρωμένη" να δηλώνει: "Δεν υπάρχει λόγος να πάω τον Σώζων να του μιλήσω! Δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έχω αυτή τη στάση απέναντι του. Για μένα το θέμα έχει λήξει γιατί δεν με ενδιαφέρει να γίνω φίλη μαζί του!"

Πόσα επεισόδια θα έχει άραγε ακόμα αυτό το... σήριαλ;;;

Δείτε τα αποσπάσματα: