Power Of Love: Αυτός είναι ο πραγματικός σύντροφος της Βίβιαν εκτός σπιτιού!

Αποκαλυπτικό...

Power Of Love: Αυτός είναι ο πραγματικός σύντροφος της Βίβιαν εκτός σπιτιού!

Όλο και κάτι καινούριο ανακαλύπτουμε καθημερινά για τους παίκτες του Power of Love!

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει αυτή τη φορά η Βίβιαν, η οποία μπορεί να δηλώνει ελεύθερη αλλά μάλλον δεν είναι! Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη όπως σας αποκαλύψαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Η Βίβιαν λοιπόν σε κάποιο live που έκανε ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι, μίλησε με τον άντρα που ήταν πριν μαζί και οι σπόντες που πετούσαν ο ένας στον άλλο έδιναν και έπαιρναν, γεγονός που μας προκάλεσε ερωτηματικά για το αν είναι ακόμη μαζί, όσο εκείνη φλερτάρει με τον Νίκο!

Δείτε ακόμη: Survivor - Spoiler: Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το επόμενο αγώνισμα πριν προβληθεί το τρέιλερ! Η Ελλάδα αντιμέτωπη με...

Ο πρώην - ίσως και νυν - ονομάζεται Κώστας και αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν έχουν φιλικές σχέσεις και μιλούν μεταξύ τους κανονικά ή αν παίζει κάτι παραπάνω μεταξύ τους και είναι ακόμη ζευγάρι!

Δείτε ακόμη: Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη κίνηση της Εύης όταν αποχαιρέτησε τον Χάρο που δεν την κατάλαβε κανείς! (photo+video)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με όλα αυτά που γίνονται και μαθαίνουμε για τους παίκτες του Power of Love, τίποτα δεν είναι απίθανο!