Φαίη Σκορδά: Η ιστορία του ζευγαριού από το "The Wall" που την έκανε να δακρύσει!Τι της αποκάλυψαν και δεν μπόρεσε να κρατηθεί;

Μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ιστορία!

Φαίη Σκορδά: Η ιστορία του ζευγαριού από το

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ANΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε πρεμιέρα!

Το πρώτο ζευγάρι που κέρδισε 79,900 ευρώ στο "The Wall", ήταν οι Ρένα Μάρκου και Ανδρέας Γρυλλιονάκης- που βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρω1νό και την Φαίη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το νέο τραγούδι του Ανδρέα Ανδρεανού μετά το Power Of Love! Ακούστε το...

Μάλιστα, η ιστορία τους συγκίνησε την παρουσιάστρια, αφού ο σκοπός που δήλωσε συμμετοχή το ζευγάρι ήταν για να έχουν μια βάση και να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, είπε η Ρένα Μάρκου: «Το όνειρό μου ήταν να αγοράσω ένα σπίτι, το οποίο θα είναι η βάση μας για να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι.Το θέλουμε πολύ.», ενώ ο Ανδρέας Γρυλλιονάκης συμπλήρωσε: «Έχουμε προσπαθήσει με τους υπόλοιπους τρόπους, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Οπότε, είναι μια από τις επόμενες λύσεις»

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Η Ελένη Φουρείρα "τραυμάτισε" παρουσιαστή του BBC με τα μαλλιά της! Θα κλάψετε από τα γέλια... (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά, ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι! «Να ευχηθούμε με το καλό το νινί σας. Ό,τι καλύτερο...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: