Power of Love: Οι αντιδράσεις των παικτών όταν τους ρώτησαν αν τους λείπει ο Δώρος και η Αθηνά! Αυτό πρέπει να το δείτε! (βίντεο)

Δείτε τι είπαν...

Power of Love: Οι αντιδράσεις των παικτών όταν τους ρώτησαν αν τους λείπει ο Δώρος και η Αθηνά! Αυτό πρέπει να το δείτε! (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου, ρώτησε του παίκτες του Power of Love-το πως νιώθουν με την απουσία του Δώρου και της Αθηνάς από το σπίτι της αγάπης, ενώ την Δευτέρα θα ξέρουμε αν επιστρέψουν στο σπίτι!

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αφού κάποιοι λυπήθηκαν με την απουσία τους, ενώ κάποιοι άλλοι όχι- μια αίσθηση που είχε η Μαρία Μπακοδήμου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Φλωρινιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για το πως έπαθε εγκεφαλικό! Το αστείο περιστατικό που έγινε με τον γιατρό! (Βίντεο)

Η Άννα Λορένη, είπε ότι είναι αδιάφορη αυτή όχι αδιάφορα- αφού αυτό είχε γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν και ήταν προετοιμασμένη ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί- ενώ τόνισε ότι ίσως αυτό είναι και για καλύτερο.

Ο Σωκράτης, ήταν πολύ στεναχωρημένος, τονίζοντας ότι η απουσία τους είναι αισθητή. Ο ίδιος, είπε ότι ήρθαν σε μια ρήξη, αφού είναι λίγο πιο ευέξαπτος- εκφράζοντας με λίγο πιο πολύ άνεση τα παράπονα του, αφού είναι δικοί του άνθρωποι.

Όσο για την Στέλλα Μιζεράκη;

Αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να φύγει η Αθηνά, αφού είχαν έρθει κοντά, ενώ προσπάθησε να την αποτρέψει από αυτή την απόφαση.

Δείτε το απόσπασμα τι είπαν όλοι οι παίκτες χωριστά: