Κι όμως! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Φουρέιρα στην Eurovision! Αποκλείεται να το θυμάστε!

Δείτε αναλυτικά!

Κι όμως! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Φουρέιρα στην Eurovision! Αποκλείεται να το θυμάστε!

Η Ελένη Φουρέιρα με την φωνή και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής έχει αποσπάσει πάρα πολλά θετικά σχόλια, με τους Ευρωπαίους να λικνίζονται στους ρυθμούς του Fuego.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, δίνει τα πάντα στην σκηνή- ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες την θέλουν να είναι μέσα στα μεγάλο φαβορί που θα κερδίσει στο διαγωνισμό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: Επικό καρφί Νίκου για Αθηνά: "Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ήταν με πολύ μεγαλύτερους!" (Βίντεο)

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη φορά , που την βλέπουμε να δηλώνει συμμετοχή στην Eurovision, αφού είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό το 2010! Αν θυμάστε, η Ελένη Φουρέιρα με το τραγούδι «Κιβωτός του Νώε», του Μάνου Πυροβολάκη και τον Don't ask, είχε διαγωνιστεί σε μια βραδιά επιλογής- αφού τότε η ανάθεση δεν γινόταν απευθείας από το Κρατικό κανάλι. Ο Γιώργος Αλκαίος, είχε πάρει την πρόκριση με το τραγούδι "Opa", μεταξύ των άλλων διαγωνιζόμενων και μας εκπροσώπησε στην Eurovision.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος με τον Θέμη Σοφό, από το Χαβάη!

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Φουρέιρα, ήθελε πολύ να μας εκπροσωπήσει πολύ στην Eurovision και είχε κάνει προσπάθεια τότε, όπως και τώρα- με την EPT να την απορρίπτει ακόμη μια φορά.

Εμείς...αυτή την φορά "βαράμε" το κεφάλι μας στον τοίχο...Όπως και να έχει Ελένη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Δείτε την εμφάνιση της από το 2010: