Άννα Βίσση: Η ανατριχιαστική αφιέρωση στην Ελένη Φουρέιρα και το κείμενο "φωτιά" για την δεύτερη θέση στην eurovision!

Άννα Βίσση: Η ανατριχιαστική αφιέρωση στην Ελένη Φουρέιρα και το κείμενο

Η Άννα Βίσση είναι από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που έχει βγάλει η χώρα μας. Μάλιστα, η Άννα έχει διαγωνιστεί κι εκείνη στην eurovision με την Ελλάδα και μπορεί να γνωρίζει τον κόπο και το άγχος που καταβάλει ένας καλλιτέχνης για να το πετύχει αυτό.

Η Άννα χωρίς κανένα κόμπλεξ, έκανε μία ανατριχιαστική ανάρτηση για την Ελένη Φουρέιρα και την μεγάλη επιτυχία της Κύπρου που πραγματικά δεν περίμενε κανείς. Η τραγουδίστρια αποθέωνε την Ελένη Φουρέιρα και το κομμάτι της, που αυτό και μόνο είναι τεράστια τιμή. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Μιμείται την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και "ρίχνει" το Instagram! (Βίντεο)

«Μπορεί το Ισραήλ να κέρδισε την πρώτη θέση με ένα υπέροχο τραγούδι, χωρίς αμφιβολία, όμως έχω συγκινηθεί που η Κύπρος, ήταν τόσο κοντά και κέρδισε το ενδιαφέρον και την αγάπη από όλους χάρη σε αυτό το δυναμικό κορίτσι, την Ελένη Φουρέιρα και το μοναδικό τραγούδι από τον φίλο μου Άλεξ Παπακωνσταντίνου μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές! Μπράβο παιδιά και συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την πίστη που δείξατε και επίσης… Εκρηκτική εμφάνιση!!!! Το καλοκαιρινό χιτ είναι το Fuego!»