Τζούλια Νόβα: Η μητέρα της την έπιασε να καπνίζει πέντε χρονών! Απίστευτο περιστατικό...

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Τζούλια Νόβα: Η μητέρα της την έπιασε να καπνίζει πέντε χρονών! Απίστευτο περιστατικό...

Η Τζούλια και η Γαλήνη Νόβα είναι πολύ δεμένες και μοιράζονται όλα τα μυστικά τους. «Η μαμά είναι η καλύτερή μου φίλη και γνωρίζει τα πάντα για μένα.

Θυμάμαι πως, όταν ξεκίνησα να βγαίνω ραντεβού, ο σύντροφός μου ερχόταν να με πάρει από το σπίτι και η μαμά έβγαινε στο μπαλκόνι για να σημειώσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του. Φυσικά, εγώ της έδινα πάντα το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή του, ώστε σε περίπτωση που συνέβαινε οτιδήποτε να ξέρει πού θα με ψάξει» λέει η Τζούλια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την μαμά του, Ελένη, για την γιορτή της μητέρας!

Ένα περιστατικό που θυμάται έντονα; «Ήμουν 2,5 ετών, ακόμα ζούσαμε στην Ουκρανία και η μαμά με είχε μαλώσει χωρίς να φταίω. Αν και είχα στενοχωρηθεί, όταν πήγε να ξαπλώσει, πήγα στο διπλανό δωμάτιο να της φέρω κουβέρτα για να σκεπαστεί – μια κουβέρτα που θυμάμαι ότι μετά βίας μπορούσα να σύρω γιατί ήταν πολύ βαριά για ένα νήπιο» διηγείται. Υπάρχουν πολλές ιστορίες από την παιδική της ηλικία που έχουν χαραχτεί στη μνήμη της. «Πίσω από το σπίτι μας είχαμε έναν κήπο.

Δείτε ακόμη: Πήρε το πτυχίο της η Αμαλία Κωστοπούλου! Οι φωτογραφίες από την ορκωμοσία της που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ήμουν γύρω στα 5, όταν ένα βράδυ με άλλα παιδιά της γειτονιάς ανάψαμε φωτιά και πήραμε μικρά κλαδάκια από τα δέντρα κάνοντας πως καπνίζουμε. Κάποια στιγμή ακούω να με φωνάζει η μαμά μου. Έτρεξα στο σπίτι και πριν μου πει κάτι κάθισα τιμωρία σε μια γωνία. Η μαμά με ρώτησε τι κάνω και της απάντησα ότι μπήκα τιμωρία μόνη μου γιατί κάπνισα. Αμέσως της εξήγησα πως δεν ήταν αληθινό τσιγάρο και μου είπε πως βγαίνω από την τιμωρία» θυμάται γελώντας.

Πηγή: Από περιοδικό People