Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: Στο νοσοκομείο ο Νικόλας Αγόρου! Τι έπαθε ο παίκτης; (βίντεο)

Περαστικά!

Survivor 2: Στο νοσοκομείο ο Νικόλας Αγόρου! Τι έπαθε ο παίκτης; (βίντεο)
News 14.05.2018 01:21

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές του αποψινού αγωνίσματος και το έπαθλο τους εκτός από πεντανόστιμο φαγητό περιελάμβανε και μια βόλτα με αερόστατο!

Ο Νικόλας Αγόρου ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως δεν νιώθει καλά και δεν θα μπορέσει να τους ακολουθήσει! Δείτε παρακάτω...

"Να πάτε να το απολαύσετε, να το χαρείτε. Εγώ δεν θα καταφέρω να έρθω. Πονάει το στομάχι μου. Είμαι πολύ χάλια... " είπε φανερά καταβεβλημένος στους υπόλοιπους παίκτες.

Λίγο αργότερα και ενώ η ομάδα πετούσε στα... σύννεφα κυριολεκτικά ο Νικόλας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και δεχόταν την φροντίδα των γιατρών!

Ο παίκτης με ορό στο χέρι προσπαθούσε να ηρεμήσει σκεπασμένος με το μπουφάν του...

Λίγο αργότερα και αρκετά εξαντλημένος πήγε και βρήκε την ομάδα του να τρώει πρωινό. Το πρώτο που τους ζήτησε ήταν να καθίσει στην καρέκλα και τους είπε πως απλά θα κάτσει λίγο στην παρέα τους και θα φύγει. Ο Νικόλας δεν έφαγε τίποτα από τα "καλούδια" που είχε μπροστά του.

"Δεν θα καταφέρων να καθήσω μαζί σας! θα φύγω λοιπόν και θα σας περιμένω..." τους είπε ο Αγόρου και έκανε κίνηση να σηκωθεί για να επιστρέψει στην καλύβα.

Η υπόλοιπη ομάδα σήκώθηκε αμέσς για να πάει μαζί του πίσω ώστε να μην τον αφήσουν λεπτό μόνο του!

Περαστικά Νικόλα!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Share