Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! «Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα γιατί...»

Μίλησε για πρώτη φορά!

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! «Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα γιατί...»

Δεν θέλει ν’ απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με την δουλειά του και για αυτό μας έκανε εντύπωση το κείμενο του στο Facebook!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος παντρεύτηκε και έγινε πατέρας κάτω από άκρα μυστικότητα και τα μάθαμε όλα πολύ καιρό μετά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άρης Λουμάκης από τους REC έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τον πατέρα του μέσω facebook όταν ανήρτησε ένα κείμενο αφιερωμένο στην κόρη του για την ημέρα της μητέρας.

Δείτε ακόμη: H βρισιά του Τσουρού για την συμμετοχή της Τερζή στην Εurovision, η αγανάκτηση και η έντονη παρατήρηση της Σκορδά! (Βίντεο)

«Εγώ τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα, γιατί θεώρησε σωστό να μας αφήσει να μεγαλώσουμε μόνοι μας μαζί με τον αδελφό μου. Μας έκανε ένα τεράστιο δώρο, μας έμαθε ποια είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής.. είδαμε την μητέρα μας να γίνεται και πατέρας και σε δύσκολους καιρούς να τα βγάζει πέρα μόνης της. Ορκίστηκα ότι δεν θα γίνω σαν εκείνον.. δεν ξέρω αν αυτό με κάνει καλύτερο πατέρα όμως Φραντζέσκα μου σου χάρισα ίσως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σου, την μανούλα σου.. ένα πλάσμα που μόνο ο Θεός μπορεί να συγκριθεί μαζί του»!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το κατακόκκινο φόρεμα των MiRo στις Κάννες! Η υπέρλαμπρη εμφάνιση στο χαλί...

Δείτε την σχετική ανάρτηση: