Survivor Panorama: O Χάρος "κατακεραυνώνει" τον Στέλιο Κρητικό! «Πρέπει να συμβουλευτεί έναν ηλεκτρολόγο...»

Δείτε τι είπε....

Survivor Panorama: O Χάρος

Ο Σώζων Παλαίστορος Χάρος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama!

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων, μεταξύ των άλλων απάντησε για και για τον Στέλιο Κρητικό, αλλά και το αν θα επιδιώξει να μιλήσουν τώρα εκτός παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Ο Σώζων για τον Κρητικό και την σιωπή του στο συμβούλιο! Για ποιο λόγο δεν απάντησε;

Ο Σώζων, είπε: «Δεν είμαι αυτός, που πρέπει να συμβουλέψει τον Στέλιο. Δεν έχει λάβει την γνώμη μου μέχρι τώρα υπόψη του όσο ήμασταν στο παιχνίδι.Δεν ξέρω σαν άνθρωπο πως με βλέπει αν θα με ακούσει.»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πρόσθεσε: «ο Στέλιος, όταν ήρθε εδώ, είπε και ισχυρίστηκε ότι και ξαναλέω ότι όποιος έρχεται εδώ και λέει οτιδήποτε, εμείς θεωρούμε δεδομένο ότι λέει την αλήθεια. Δεν μπαίνουμε σε μια διαδικασία να το κάνουμε ντιμπέιτ, γιατί δεν ήμασταν εκεί και δεν ξέρουμε. Είπε ότι δεν είχε ιδέα για αυτά που είπες στις συνεντεύξεις σου...»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, είπε: «Εγώ θεωρώ ότι ο Στέλιος θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν ηλεκτρολόγο, για να τον βοηθήσει να μπορέσει να συνδεθεί με τους ανθρώπους, να του φτιάξει τις σχέσεις του....Θα πρέπει να συμβουλευτεί ένα οπτικό για να τον βοηθήσει να βλέπει να πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει να συμβουλευτεί ένα....»

Θα επιδίωκε να μιλήσει μαζί του;

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: