Survivor 2: Μαχαίρια! Τα "χώνουν" στον Νάσο οι συμπαίκτες του! - "Άσχημο και προσβλητικό αυτό που έκανε!" (βίντεο)

Θα του ζητήσουν τον λόγο!

Survivor 2: Μαχαίρια! Τα

Οι Διάσημοι έχουν βγάλει τα "μαχαίρια" και χτυπάνε αλύπητα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Ο λόγος; Δείτε παρακάτω...

Η πολύ καλή διάθεση του πρώην Διάσημου και ο ενθουσιασμός που έδειξε στο τελευταίο αγώνισμα. Η καινούρια του ομάδα, τον υποδέχτηκε με χαρά και όπως όλα δείχνουν έχει κιόλας προσαρμοστεί με τους καινούριους του συμπαίκτες!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Νάσου ενόχλησαν τόσο τον Γιάννη Τσίλη, όσο και την Κατερίνα Δαλάκα!

"Με παραξένεψε η αντίδραση του Νάσου που είπε ότι γελάει για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού! Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το είπε αυτό. Και εμείς ήμασταν καλά μεταξύ μας! Ελπίζω να ήταν λόγω του πάθους που του βγήκε από τον αγώνα και όχι κάτι άλλο." είπε πικαρισμένος ο Γιάννης Τσίλης.

"Και εγώ πληγώθηκα αρκετά από τη συμπεριφορά του Νάσου, ήταν άλλο άτομο από αυτό που έχω γνωρίσει.
Από την ένωση και μετά ήταν συνέχεια με τους Μαχητές. Εγώ προσπαθούσα να τους εμψυχώσω! Ο Νάσος δεν είχε πάθος. Και του το είχα πει πάρα πολλές φορές! Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως τότε με την κακοκαιρία ήμουν μόνο εγώ όρθια και φώναζα και λέω "παιδιά σηκωθείτε! είναι πολύ άσχημο να είμαι μόνο εγώ όρθια!" Τώρα είδα ένα άλλο άτομο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, να φωνάζει στον πάγκο, να πέφτει στην άμμο. Αναρωτήθηκα μήπως φταίγαμε εμείς. Εννοείται πως θα τον πιάσω και θα του πω ότι με έχει ενοχλήσει και θα τον ρωτήσω γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα..." δήλωσε αρκετά..." φουντωμένη" η Κατερίνα Δαλάκα!

Χαμός στην παραλία του Αγίου Δομίνικου!

Δείτε το video: