Survivor 2: Μπάχαλο! Παράπονα, "καρφιά" και κατηγορίες! - "Είναι πολύ άσχημο να παραπλανείς τους ανθρώπους για να..." (βίντεο)

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Survivor 2: Μπάχαλο! Παράπονα,

Οι νέες ομάδες έχουν φτιαχτεί και οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα!

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα... ρόδινα! Προς... μπάχαλο θα το χαρακτηρίζαμε! Δείτε παρακάτω....

Μετά τους Διάσημους που έχουν... "φορτώσει" με την υπερβολική χαρά του Νάσου Παπαργυρόπουλου που έχει πάει πλέον στους Μαχητές τώρα και οι "παλιοί" Μαχητές τα βάζουν με την προηγούμενη ομάδα τους!

Ο Χάρης Γιακουμάτος εξέφρασε το παράπονο του στους καινούριους συμπαίκτες του, παρουσία του Νικόλα Αγόρου: "Με εξέπληξε η ένταση που έβγαλε ολος ο πάγκος! Δεν λεώ μονο για τον Νικόλα! Ο Νικόλας πάντα έτσι ήταν! Λεω, κάναμε κάτι εμείς; Κάναμε εμείς κάποια ζημιά στην ομάδα! Το νηα βλέπεις ανθρώπους που δεν είχαν σηκωθεί ποτέ από τον πάγκο να πανηγυρισουν και να τους βλέπεις σε κάθε πόντο να ουρλιάζουν και να πανηγυρίζουν. Λες ρε γαμώτο "σου έχω κάνει κάτι κακό;" Με έπιασε το παράπονο..." είπε ο παίκτης!

Ο Χάρης δήλωσε στην κάμερα πως έπιασε τον Νικόλα και μίλησαν:"Του εξέφρασα του Νικόλα το παράπονο μου και ήταν τόσο έξαλλοι οι πανηγυρισμοί από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μου; Μου φάνηκε πολύ άσχημο και προσβλητικό... "

Φυσικά δεν έλειπαν και οι κατηγορίες για διπρόσωπους παίκτες που "πουλάνε" φιλία για να κερδίσουν λίγο φαγητό και εύνοια...: "Είναι πολύ άσχημο να παραπαλανείς τους ανθρώπους... Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα. Ολοι κοιτάνε να εκμεταλλευτούν... Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κάποιους ανθρώπους να πουλάνε φιλία για να έχουν... "λαμβάνειν"!"

Για ποιον -ή καλύτερα για ποιους!- χτυπάει η καμπάνα;

Ντιν - ντον!

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS