Survivor 2: Κόντρα! Η συγγνώμη (;) της Ροδάνθης και η απάντηση της Μελίνας! - “ εμείς τρέχαμε και εκείνη έψαχνε λουλουδάκια να βάλει στα μαλλιά της!” (βίντεο)

Χαμούλης...

Survivor 2: Κόντρα! Η συγγνώμη (;) της Ροδάνθης και η απάντηση της Μελίνας! - “ εμείς τρέχαμε και εκείνη έψαχνε λουλουδάκια να βάλει στα μαλλιά της!” (βίντεο)

Στο τέλος του αγωνίσματος μια λάθος έκφραση και ο ενθουσιασμός της που έφερε τρεις νίκες για την ομάδα της, την έκανε και διατύπωσε λάθος όσα ήθελε να πει! Δείτε παρακάτω...

Η Ροδάνθη, η οποία μετά τις αλλαγές στην ομάδες αποδεικνύεται δυνατό χαρτί για τους συμπαίκτες της, όταν ρωτήθηκε από το Σάκη, ήθελε να πει ότι τώρα έχει περισσότερες ευκαιρίες να παίξει ενώ πριν έπαιζε μόνο η Μελίνα...

Αυτό παρεξηγήθηκε από την Μελίνα Μεταξά γι'αυτό η Ροδάνθη θεώρησε καλό να την πιάσει να μιλήσουν!

“Την έπιασα και μιλήσαμε γι'αυτό που είπα στο τέλος του αγώνα! Επειδή είναι ισάριθμες οι ομάδες έχω περισσότερες ευκαιρίες να κάνω κάποιες νίκες. Ενώ εκείνη τη στιγμή φάνηκε ότι την πείραξε μου είπε ότι δεν την πείραξε. Εγώ πάντως το διατύπωσα λάθος. Την έπιασα να το ξεκαθαρίσουμε γιατί δεν υποτιμώ κανέναν!” είπε η Ροδάνθη!

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μελίνα on camera: “Η Ροδάνθη είπε ότι όσο ήταν η Κατερίνα με την Εύη ήταν δύσκολο να κερδίζουμε, ενώ όπως είμαστε τώρα είναι εύκολο να πέρνουν νίκες. Δεν θα έπρεπε να το πει με αυτό τον τρόπο, γιατί έπρεπε να σκεφτεί ότι συνέχεια μας έλεγε δικαιολογίες για να μην αγωνιστεί, εγώ ήμουν αυτή που έτρεχα και έφερνα ασυλίες. Αν δεν είχαμε τόσες ασυλίες πιθανότατα θα ήταν αυτή που θα είχε φύγει. Επειδή έτυχε και πήρε τρεις νίκες δεν έγινε ξαφνικά δυνατή παίκτρια! Μάλλον τώρα βγαίνει ο χαρακτήρας της! Συγγνώμη δεν ζήτησε βέβαια. Εγώ από την πρώτη εβδομάδα ήμουν αυτή που είπα ότι έχει έρθει εδώ για διακοπές.
” είπε εκνευρισμένη!

Στην καλύβα των Διασήμων το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στις Μελίνα και Κατερίνα Δαλάκα: “Τι σε ήθελε; Να σου ζητήσει συγγνώμη να φανταστώ;” ρώτησε η Κατερίνα την καινούρια της φίλη.

“Ναι, δεν ξέρω αν το κατάλαβε μόνη της ή το συζήτησε με την ομάδα της! Της είπα ότι ήταν πολύ λάθος όπως το είπες. Και αν δεν ήμουν και εγώ σε αυτή την ομάδα πιθανότατα να είχε φύγει. Της είπα ότι το συγγώμη θα έπρεπε να το πει σε όλη την ομάδα γιατί εμείς τρέχαμε και εκείνη έψαχνε λουλουδάκια να βάλει στα μαλλιά της!” απάντηση η Μελίνα!

Για το ίδιο θέμα έγινε συζήτηση όμως και στην καλύβα των Μαχητών...

“Δεν γίνεται να είσαι σε μια ομάδα και να μην στηρίζουν!” είπε η Εύη Σαλταφερίδου στην Ροδάνθη!

Ενώ η νεαρή παίκτρια έδωσε την απάντηση της γιατί τόσο καιρό είχε άσχημες επιδόσεις: “Πήγαινα και είχα εικόνα έτσι όπως πήγαινα, τις φάτσες τους που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι ήταν τελειωμένο!” απάντησε...

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS