Survivor 2: Τους “πόνεσε”! - Έξαλλοι οι Μαχητές με την Δαλάκα! - “Είναι εγωίστρια!” (βίντεο)

Κράξιμο!

Survivor 2: Τους “πόνεσε”! - Έξαλλοι οι Μαχητές με την Δαλάκα! - “Είναι εγωίστρια!” (βίντεο)

Η δυνατή παίκτρια των Διασήμων έκανε την... ανατροπή και επέλεξε να παίξει με έναν άντρα και συγκεκριμένα με τον φίλο της Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Οπως είπε η ίδια στο τέλος του αγωνίσματος, επέλεξε τον Νάσο ακριβώς γιατί είναι φίλος της! Δείτε παρακάτω....

Οι Μαχητές όμως... “πόνεσαν” με αυτήν την επιλογή της και έβγαλαν τα... “φτυάρια”!

Η πρώην κολλητή της Εύη Σαλταφερίδου που πλέον έχει αλλάξει ομάδα την έθαψε μεν... διακριτικά δε... “Αν δεν έχεις χαρακτήρα δεν πας πολύ μακριά! Οποιον άντρα και αν επέλεγε θα τον κέρδιζε. Ωστόσο η επιλογή του Νάσου μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Ουσιαστικά πήρε πάνω της την ομάδα. Μου φάνηκε κάπως γιατί νομίζω ότι επέλεξε τον Νάσο επειδή χαίρεται περισσότερο ο Νάσος στην καινούρια του ομάδα. “ είπε η Εύη!

Η Ροδάνθη ήταν αυτή που ξαφνιάστηκε περισσότερο από όλους: “Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε με το εγώ, να προκαλέσει τον άντρα. Είναι υποτιμητικό προς τον άντρα. Τον ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό με ξάφνιασε. Κέρδισε τον Νάσο από τύχη... “ δήλωσε η νεαρή Μαχήτρια!

“Από τους τέσσερις ήθελα να επιλέξω τον Νάσο. Για δυο λόγους. Από την αρχή ήθελα να παίξω με έναν άντρα και δεύτερον να με κοροϊδεύουν με τη Ροδάνθη. Δηλαδή σε όποια πίστα της ταιριάζει να την παίζει και σε όποια δεν της ταιριάζει να σκαρφίζονται δικαιολογίες. Οταν δεν παίζουν δίκαια, για να τους την σπάσω, να δουν ότι δεν μας κάνουν δύσκολα τα ματσαρίσματα!” δήλωσε on camera η Κατερίνα και δικαιολόγησε την επιλογή της!

Την δική της απάντηση έδωσε και η... “μεταγραφή” Μελίνα! “Δυστυχώς για τους Μαχητές, ήμουν στην ομάδα τους, και αυτό που έγινε είχε γίνει και στο παρελθόν. Δηλαδή να μην παίζει η Ροδάνθη όταν δεν την βολεύει η πίστα. Της λένε να μην παίξει για να μην χάσει η ομάδα πόντους. Αν ήμουν Ροδάνθη θα με προσέβαλε αυτό.” είπε η Μεταξά!

Το... “θάψιμο” συνεχίστηκε και στο τραπέζι επάθλου που απόλαυσαν οι Μαχητές! Οι παίκτες εκδήλωσαν τον προβληματισμό τους γι'αυτή την κίνηση της Κατερίνας και ο κάθε ένας είπε την γνώμη του!

Ο Νάσος στο τέλος όλης αυτής της... μαραθώνιας συζήτησης δήλωσε προβληματισμένος... “Το περίμενα από την Κατερίνα! Αυτό που δεν περίμενα ήταν, ο Μιχάλης και ο Γιάννης να δεχτούν αυτή την επιλογή! Δεν το περίμενα αυτό... Είναι συγκινητικό ότι η καινούρια μου ομάδα με στήριξε! Ακουσα και το δικό τους σκεπτικό γιατί η αντίπαλη ομάδα επέλεξε να γίνει αυτό. Εγώ ίσως από αγαθότητα, από χαζομάρα, δεν το είχα σκεφτεί ετσί. Είχα σκεφτεί ότι όλοι το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Αυτά που άκουσα μου έβαλαν κάποιες σκέψεις στο μυαλό! Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά προβληματίστηκα!” είπε αρκετά στεναχωρημένος...

Δείτε τα αποσπάσματα: