Μαλλιοκούβαρα στο Πρωινό! Τσακώθηκαν on air και σηκώθηκε να φύγει ο Καβατζίκης! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Η ατάκα που προκάλεσε πανικό!

Μαλλιοκούβαρα στο Πρωινό! Τσακώθηκαν on air και σηκώθηκε να φύγει ο Καβατζίκης! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Μια ατάκα του Κώστα Αρζόγλου για το θέατρο και το... Power of Love έφερε τον πανικό στο Πρωινό!

Ο ηθοποιός είπε ότι η Μαρία Μπακοδήμου κάνει... ό,τι μπορεί στην παρουσίαση και ότι οι παλαιότερες γενιές μεγάλωσαν με την Κατίνα Παξινού ενώ τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι συμφωνεί και ότι ειδικά οι γονείς έχουν αλλάξει τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους καθώς η τηλεόραση έχει πάρει την θέση του θεάτρου που πήγαιναν όλοι παλαιότερα! Η ατάκα αυτή έφερε την έκρηξη της Φαίης Σκορδά!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Power Of Love: Παίκτρια παραδέχθηκε ότι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού: "Ναι έχω δεσμό, από το καλοκαίρι!"

«Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό που λες! Η επαρχία αλλά και όλοι οι γονείς κάνουν ό,τι μπορούν! Δεν είναι εύκολη λύση η τηλεόραση για όλους! Υπάρχουν γονείς που με δυσκολίες κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους!» τόνισε η Φαίη! Ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και όλο το πάνελ συμφώνησε και ο Άρης Καβατζίκης προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοούσε!

Και ενώ η εκπομπή πέρασε σε άλλο θέμα εκείνος σηκώθηκε να φύγει γιατί όπως είπε νευρίασε, ωστόσο τελικά έκατσε στη θέση του! Δείτε το σχετικό βίντεο: