Ο Φωκάς το έσκασε! Η οικονομική καταστροφή και ο αναγκαστικός διωγμός! Δεν φαντάζεστε πως έχασε τα λεφτά του!

Ο Φωκάς το έσκασε! Η οικονομική καταστροφή και ο αναγκαστικός διωγμός! Δεν φαντάζεστε πως έχασε τα λεφτά του!

"Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και τη γυναίκα μου. ζούμε με μία σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς.".

Ο Σπύρος Φωκάς, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς με καριέρα στο Χόλιγουντ, ανοίγει την καρδιά του στην Espresso από ένα χωριό της Κορινθίας, όπου ζει πλέον. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Κόκλα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της Ασημακοπούλου! Ανανεωμένη μετά το διαζύγιο με τον Αρναούτογλου!

Για να απλήρωτα ενοίκια που τον έπνιγαν στο σπίτι που έμενε στην Πετρούπολη, για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου που του πλήρωναν τα ενοίκια ώστε να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε ακόμη: Αμαλία Κωστοπούλου: Το πρώτο μαγιό για την φετινή σεζόν! Το μπικίνι και το υπέροχο κορμί της που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Πως όμως έχασε όλα του τα λεφτά; Ο ίδιος αποκαλύπτει στην Espresso κάτι που προκαλεί σοκ: "Φυσικά και μάζεψα χρήματα. Όμως μου έτυχε μία στραβή: Ένα πολύ δικό μου οικογενειακό πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι, έχασα τα πάντα!"