Ελένη Μενεγάκη: Το επικό δώρο που της έκαναν για τη γιορτή της! Δεν πίστευε στα μάτια της! (Βίντεο)

Εντάξει, το τερμάτισαν!

Ελένη Μενεγάκη: Το επικό δώρο που της έκαναν για τη γιορτή της! Δεν πίστευε στα μάτια της! (Βίντεο)

Γιορτή είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και δέχτηκε όχι ένα αλλά δύο δώρα!

Η Ελένη μπήκε στην εκπομπή και δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη από τους συνεργάτες της! Εκτός από αυτό όμως η Ελένη δέχτηκε και ένα άλλο δώρο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Ασημακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο! Η φωτογραφία με τον σύζυγό της και το δημόσιο ευχαριστώ!

H ίδια μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το κόσμο για τις ευχές:

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα. Από τις επτά το πρωί δέχομαι ευχές… το κινητό μου έχει μπλοκάρει… ΟΙ φίλοι μου ξέρουν και μου στέλνουν νωρίς μηνύματα γιατί μου έχει τύχει να λάβω τα μηνύματα τρεις μήνες μετά… Με ξέρουν και μου τα στέλνουν από τις επτά…» είπε η Ελένη!

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον πατέρα της και το μήνυμα που ράγισε καρδιές! Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή...

Από την εκπομπή της τώρα, ψάξανε και βρήκαν 2 γυναίκες που έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με εκείνη! Και οι δύο κυρίες λέγονται... Ελένη Μενεγάκη και είπαν πως πάρα πολλές φορές στη ζωή τους έχουν δεχτεί ευκολίες λόγω συνωνυμίας! Από τη ΔΕΗ, το ΙΚΑ, την καλύτερη εξυπηρέτηση μέχρι αλλαγή σε δωμάτιο μαιευτηρίου! Δείτε το σχετικό βίντεο: