Η αποθέωση της Σκορδά στην Στεφανίδου και την μεταγραφή που ίσως πρόδωσε στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)

Δείτε τι είπε....

Η αποθέωση της Σκορδά στην Στεφανίδου και την μεταγραφή που ίσως πρόδωσε στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά, ήταν πολύ συγκινημένη με την συνέντευξη της Εβελίνας Βαρσάμη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της "αποθεώνει" την παρουσιάστρια για την δουλειά και τις συνεντεύξεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Διαβάστε παρακάτω...

Όσο για την Τατιάνα Στεφανίδου- υπάρχουν πολλές μεγάλες πιθανότητες να μην συνεχίσει στο Epsilon- κάτι που κάνει τα υπόλοιπα κανάλια να την πλησιάζουν "επικίνδυνα", όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Δείτε ακόμη: Η ώρα της αλήθειας! Το πραγματικό κορμί της Βίκυς Καγιά χωρίς ίχνος ρετούς!

Αυτό, ίσως και να προδίδει το ενδιαφέρον του ΑΝΤ1 να προγεγγίσει την Τατιάνα Στεφανίδου και το πραγματοποιεί μέσα από την πιο δυνατή εκπομπή του, που είναι το Πρω1νό.

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικό τροχαίο για τον πατέρα της Μαίρης Μηλιαρέση! Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της παρουσιάστριας!

Η Φαίη Σκορδά, είπε χαρακτηριστικά: «Μου επιτρέπεται να πω και κάτι ακόμα-για την Τατιάνα Στεφανίδου- Σε όλα θα χρόνια, σε όλη της την πορεία δεν είναι τυχαίο που κάνει τέτοιες συνεντεύξεις. Δύσκολες συνεντεύξεις. γιατί εκείνη την ώρα..πρέπει να ξέρεις ννα διαχειριστείς την ψυχολογία ενός ανθρώπου, που αποφασίζει να μιλήσει μετά από κάτι πολύ σημαντικό που έχει συμβεί στην ζωή του, να εκτεθεί και να δημοσιοποιήσει καταστάσεις....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: