Η απαξιωτική στάση της Καινούργιου για τον συνεργάτη της που αποχώρησε και η αντικαταστάτριά του!

Η απαξιωτική στάση της Καινούργιου για τον συνεργάτη της που αποχώρησε και η αντικαταστάτριά του!

Ο Μαρίνος Βυθούλκας αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media!

Σε αυτή την αποχώρηση συνεργάτη της αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια και η στάση της ήταν άκρως απαξιωτική! Διαβάστε παρακάτω...

"Καλημέρα. Τι ωραία μέρα είναι αυτή σήμερα; Και θέλω να σας πως ότι σήμερα έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή… Όλο γυναίκες είμαστε. Μόνο γυναίκες. Δεν τους θέλουμε τους άντρες για σήμερα. Το αποφασίσαμε. Μόνο κορίτσια θα είμαστε. Τους θέλουμε και τους άντρες αλλά εντάξει", δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και στην συνέχεια καλωσόρισε στο πάνελ την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία, όπως είπε, θα συμμετέχει σε όλη τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Μεταγραφή "βόμβα" για τον Γιώργο Λιάγκα; Η πρόταση από ανταγωνιστικό κανάλι και υπέρογκη ρήτρα...

Αυτή της η συμπεριφορά, εκτιμούμε εδώ στο Youweekly.gr, πως θα μπορούσε να αποφευχθεί από την Κατερίνα, καθώς έχει να κάνει με έναν άνθρωπο και την αποχώρησή του από μια δουλειά που καλώς ή κακώς του πρόσφερε κάποια πράγματα!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Στενό μαρκάρισμα από ισχυρό άντρα και ο ρόλος του Λιάγκα! Σε δίλημμα η παρουσιάστρια...

Με τον Μαρίνο συνεργαζόταν εδώ και αρκετά χρόνια και φαινόταν πως είχαν πολύ καλές σχέσεις, γεγονός το οποίο από μόνο του θα έπρεπε να την αφυπνίσει και να μην σχολιάσει καθόλου την φυγή του από την εκπομπή, όχι δηλαδή με αυτόν τον τρόπο! Αν ήθελε να τον αποχαιρετίσει ας το έκανε αλλά με περισσότερο τακτ!

Καλύτερα να μην έλεγες τίποτα Κατερίνα μου!