Survivor 2: Και δεύτερη παίκτρια κινείται νομικά εναντίον τους! Σέρνει στα δικαστήρια την παραγωγή! (Βίντεο)

Ο λόγος για την...

Survivor 2: Και δεύτερη παίκτρια κινείται νομικά εναντίον τους! Σέρνει στα δικαστήρια την παραγωγή! (Βίντεο)

Στο Celebrity Travel μίλησε η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον άντρα της και άδειασε την παραγωγή του Survivor 2!

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιτάντζης βρέθηκαν στην Αίγυπτο μαζί με το Νίκο Κοκλώνη και μίλησαν για όλους και για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Νικολέττα Καρρά είπε συγκεκριμένα: «Ήταν να είμαι στο παιχνίδι... Είχα κάνει όλα τα ραντεβού! Πέρασα όλα τα ψυχολογικά τεστ και έκανα και τα εμβόλια! Τα εμβόλια μου έκαναν πυρετό και 3 μέρες πριν μπω πάγωσε το θέμα! Έμεινα στην αναμονή και 20 μέρες μετά μου είπε άλλο άτομο ότι δεν θα είμαι στο παιχνίδι! Δεν το έμαθα καν από αυτούς!

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευρυπιώτη! Το χειρουργείο στο κεφάλι και η αγωνία για την υγεία του!

Ο άντρας της, Φώτος Πιτάντζης είπε με την σειρά του: «Έκανα μια επικοινωνία εγώ μαζί τους, κατευθείαν με την παραγωγή. Τους έκανα κάποιες ερωτήσεις για το πώς και γιατί… Και να μην έχει υπογραφεί μια γραπτή συμφωνία, έχει γίνει μια προφορική συμφωνία, την οποία αυτοί παραβίασαν. Τους έδωσα τη δυνατότητα να το επιλύσουμε φιλικά, αλλά όπως είδα δεν έχουν ακόμα τη φιλική διάθεση να έρθουν να συζητήσουμε και να τους κάνω κάποιες προτάσεις και να μου πουν και τι έγινε. Δεν έχω δει αυτή τη διάθεση και γι’ αυτό θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον τους».

Δείτε τα σχετικά βίντεο: