Αποκλειστικό! Το αστρονομικό ποσό που έταξε το Έψιλον στην Φαίη Σκορδά! Πόσα της δίνουν για να φύγει από τον Ant1;

Αποκλειστικό! Το αστρονομικό ποσό που έταξε το Έψιλον στην Φαίη Σκορδά! Πόσα της δίνουν για να φύγει από τον Ant1;

"Γη και ύδωρ" τάζουν στη Φαίη Σκορδά, για να μετακομίσει στο Espilon!

Ο Τζώνη Καλημέρης έχει από κοντά την ξανθιά παρουσιάστρια του Ant1 και της ζητάει επίμονα να την εντάξει στο δυναμικό του Έψιλον! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διαρροή - Τώρα! Survivor: Οι γονείς των παικτών σήμερα στον Άγιο Δομίνικο! Ποιας ομάδας ταξίδεψαν;

Η Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Ant1, ωστόσο κάποιες διαφωνίες που έχει για το στήσιμο του Πρωινού και την ασυνεννοησία με τους υπεύθυνους, δεν γνωρίζω αν την κάνει τελικά να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο ΄'Εψιλον".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr το Έψιλον έχει τάξει στην Φαίη τα λεφτά που παίρνει η Μενεγάκη στον Alpha, τα τριπλάσια από αυτά που έχει συμφωνήσει με τον Ant1.

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Μαγειρική στην κουζίνα με την κορούλα της! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Θέλετε να μάθετε; Το Έψιλον πρότεινε στην Φαίη Σκορδά να ενταχθεί στο δυναμικό του, να είναι η "βασίλισσα" τους και ο μισθός της να αγγίζει τα... 60.000 ευρώ / μήνα! Ακριβώς το ίδιο ποσό που λαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha.

Ακριβώς το τριπλάσιο ποσό από αυτό που εισπράττει από τον Ant1. Για να δούμε! Θα πάρει το ρίσκο η Φαίη; Γιατί ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα για το Έψιλον.