Έξαλλος ο Βούρος με την εκπομπή της Καινούργιου! Το μοντάζ και οι ψεύτικες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης του!

Η ανάρτηση καταπέλτης!

Έξαλλος ο Βούρος με την εκπομπή της Καινούργιου! Το μοντάζ και οι ψεύτικες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης του!

Σε ένα δημόσιο άδειασμα προέβη ο Γιάννης Βούρος για την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και τη δημοσιογράφο που του πήρε δηλώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουΐζας Βούρου. (Δείτε εδώ)

Ο ηθοποιός τονίζει πως δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια και έβγαλαν στον αέρα τηλεφωνική συζήτηση που είχε για το θέμα! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Μαγειρική στην κουζίνα με την κορούλα της! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν από λίγα λεπτά: «Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα. Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο. Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται "δηλώσεις σου" καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν», αδειάζοντας ουσιαστικά την πρωινή εκπομπή.

Δείτε ακόμη:Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κάτια Ζυγούλη! Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή θα παρουσιάσει! (Βίντεο)


Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό είναι ένα δεύτερο φάουλ για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αφού είχε δημοσιοποιήσει και το σπίτι της Φαίης Σκορδά, παρά το απαγορευτικό στα Μέσα! Η Κατερίνα μάλιστα τότε είχε ζητήσει και συγγνώμη από τη Φαίη!

Δείτε την ανάρτησή του Γιάννη Βούρου: