Power of love: Η πιο συγκινητική αποχώρηση των εποχών! Δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν οι παίκτες! (Βίντεο)

Power of love: Η πιο συγκινητική αποχώρηση των εποχών! Δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν οι παίκτες! (Βίντεο)

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε σε αυτό το Gala του Power of Love και ένας παίκτης έπρεπε να αποχαιρετίσει το σπίτι της αγάπης.

Ο Πάνος και η Στέλλα βγήκαν οι αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού ωστόσο, ένας από τους δύο - νόμιζαν - ότι θα έσωζε το σπίτι του. Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μπαίνει στον μήνα της και απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Τα 2.500 ευρώ τα κέρδισε η Στέλλα κάτι που θεωρητικά θα έπρεπε να σημαίνει ότι η Στέλλα προστάτευε το σπίτι της. Όμως η Μαρία ενημέρωσε τα παιδιά ότι αλλάζουν οι κανόνες και θα έπρεπε να ψηφίσουν ξανά οι παίκτες όλοι μαζί, αγόρια κορίτσια για το ποιος α αποχωρήσει τελικά. Οι υποψήφιοι ήταν η Κλαούντια και ο Κυριάκος, και έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ξανά.

Δείτε ακόμη: Κλασσική «χαζομαμά» η Δούκισσα Νομικού! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιος της που έγινε 2 μηνών!

Μετά την ψηφοφορία το αποτέλεσμα έδειξε ότι η Κλαούντια ήταν αυτή που αποχωρεί όπως και έγινε. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα, η Τζούλια, που είναι κολλητή της ξέσπασε σε κλάματα ενώ όλοι οι παίκτες δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν γι'αυτή την απώλεια. Η ίδια συγκινημένη τους ευχαρίστησε και θέλησε να πει κάποια πράγματα στον καθένα.. Σίγουρα η αποχώρηση αυτή ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στο Power of Love. Δείτε το βίντεο: