Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστη ηθοποιό! «Είχε έρθει ο Γιάννης Λάτσιος και...»

Ο λόγος για την...

Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστη ηθοποιό! «Είχε έρθει ο Γιάννης Λάτσιος και...»

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ των άλλων μίλησε και για την συμμετοχή της στους «Συμμαθητές»,το «50-50» και την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο!

Η ίδια, μίλησε στην Real και μεταξύ των άλλων, μοιράστηκε και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τους «Συμμαθητές», αλλά και πως ένιωσε την ημέρα του τελευταίου γυρίσματος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Ο Άνθιμος δεν ήθελε να χωρίσουν! Η Μαρία Νεφέλη του το ζήτησε!": Αποκαλύψεις φωτιά για το χωρισμό!

Ο λόγος για την Νικολέττα Καρρά που αποκάλυψε στην «R»:

«Αυτό είναι αλήθεια, το κοινό με αγάπησε αρχικά από το «50-50» και στη συνέχεια από τους «Συμμαθητές». Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με τον Βασίλη, με τον οποίο έχω μια σχέση καρμική. Και στο «50-50» και στους «Συμμαθητές» υπήρχε ένα κλίμα εξαιρετικό. Είχα τη χαρά να είμαι σε ένα περιβάλλον που ξυπνούσα το πρωί από νωρίς και ήμουν χαρούμενη που έχανα τον ύπνο μου για να πάω στη δουλειά. Αυτό είναι μια ευλογία!

Οι «Συμμαθητές» ήταν να κοπούν την πρώτη χρονιά και λίγες ημέρες πριν από το τελευταίο γύρισμα, είχε έρθει ο Γιάννης Λάτσιος στα γυρίσματα και τον είχαμε πιάσει κάποιοι ηθοποιοί και τον «ψέλναμε» να μη σταματήσει η σειρά! Την τελευταία ημέρα έκλαιγα από το σπίτι που έφυγα το πρωί, έκλαιγα και στο γύρισμα με τον Κρατερό.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, Μπιάνκα!

Βγήκα από το γύρισμα με πρησμένα μάτια και με ύφος drama queen είπα στη Μαριάννα Τουμασάτου: «Μαριάννα μου, πως νιώθεις που τελειώνουμε;». Εκείνη μου απάντησε: «Πως να νιώθω, μια χαρά, αφού θα συνεχίσουμε και του χρόνου». Εγώ ζούσα το δράμα μου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί είχαν μάθει πως η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά που πήρα. Είμαι, όμως σίγουρη πως θα περάσω τέτοιες υπέροχες στιγμές και στο μέλλον».