«Έκανα πεζοδρόμιο...ερχόντουσαν αθλητές και δημοσιογράφοι.....»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπέττυς Βακαλίδου! (Βίντεο)

Μίλησε για όλους και για όλα!

«Έκανα πεζοδρόμιο...ερχόντουσαν αθλητές και δημοσιογράφοι.....»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπέττυς Βακαλίδου! (Βίντεο)

Μια συνέντευξη εφ' όλης παραχώρησε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου στην Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή "Oh La La".

Η ίδια, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε για τους δουλειές που έκανε στο παρελθόν για να επιβιώσει, αλλά και για την αλλαγή φύλου. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μπέττυ Βακαλίδου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίππους Τύραννος» του Σοφοκλή.

Δείτε ακόμη: Baby boom στην showbiz! Γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας στα 46 του χρόνια και μας δείχνει το νεογέννητο μωρό του!

Η Μπέττυ Βακαλίδου , είπε : «Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια. Βγήκα στο πεζοδρόμιο για να επιβιώσω. Αφού είχα δοκιμάσει διάφορες άλλες δουλειές και όταν έφτασα σε ένα σημείο ναι είμαι τόσο θηλυπρεπής ώστε να μην μπορώ να το αποκρύψω… Αναγκάστηκα και βγήκα, ήταν η μόνη οδός πια- για τα παιδιά που είχαν θηλυπρέπεια. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ σκληρά. Γενικά η πορνεία είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο επάγγελμα...Ναι βέβαια.. Μιλάμε για τη λεωφόρο Συγγρού. Ερχόντουσαν και επώνυμοι. Πολλοί βέβαια. Και αθλητές και δημοσιογράφοι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Μικροί μεγάλοι»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: