Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι χαζό..»! Το ξέσπασμα της για τον Αlpha και αυτά που της χρεώνουν! (Βίντεο)

Δείτε τι είπε...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι χαζό..»! Το ξέσπασμα της για τον Αlpha και αυτά που της χρεώνουν! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot., ενώ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ των άλλων, απάντησε και για εικόνα που είχε δημιουργήσει στην αρχη- αλλά και για της φήμες που την θέλουν να είναι η αιτία που έφυγαν πολύ συνεργάτες της όταν ήταν στο τιμόνι της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σήμερα γάμος γίνεται! Πρωταγωνίστρια του "Μπρούσκο" ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Το κακομαθημένο, δεν νομίζω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου. Στην αρχή διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα.

Ήμουν ένα πρόσωπο που άρεσε να το συνδέουν με ό,τι το χειρότερο έχει κάνει.... Σαν να ψάχναμε και την Lindsay Lohan της Ελλάδος...Δεν θεωρώ και αυτό το πράγμα (ότι ήμουν θύμα), απλά κάποια πράγματα γίνονταν στην υπερβολή τους.

Όταν για παράδειγμα πέσει ο καφές εδώ και πεις "Πωπω! Καταστράφηκε! Τον έριξε επίτηδες!", μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να πει κάποιος "Λερώθηκε να το καθαρίσουμε".

Είναι και ο τρόπος…αλλά πράγματα χοντρά που μου χρεώνουν με διωγμούς και απολύσεις, σίγουρα δεν είναι πράγματα που με εκφράζουν και που έβαλα το χεράκι μου και που είχα όλη αυτή...Δεν ήταν αρμοδιότητα μου και δεν είχα όλη αυτή την εξουσία για να το κάνω....Είναι και πάρα πολύ χαζό εκ μέρους ανθρώπων να το λένε ότι ένα κορίτσι 23-24 θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά...από που και έως που...»

Δείτε ακόμη: Μια mini απόδραση για την Δούκισσα Νομικου! Που θα βρίσκεται του Αγ. Πνεύματός;

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: