"Η Ελένη τσαντίστηκε μαζί μου!" - Ο Παπακώστας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παρεξήγησης με την Μενεγάκη!

Χαμός είχε προκληθεί τότε με την παρεξήγηση που είχε γίνει με την Ελένη Μενεγάκη και τον σεφ της εκπομπής της Γιώργο Παπακώστα, όταν ξαφνικά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή επειδη είχε φύγει ταξίδι χωρίς να την ειδοποιήσει!

Ο ίδιος, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά στο DOT και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο αυτής της παρεξήγησης και πως η Μενεγάκη αντιμετώπισε την απουσία του από την εκπομπή χωρίς την ενημέρωση της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Βόμβες" στο Power of Love: Η καταγγελία της Γκαμπριέλας που φέρνει τα πάνω κάτω: "Με απείλησαν από την παραγωγή..."

Ο Γιώργος Παπακώστας είπε χαρακτηριστικά:

«Πάντα γίνεται κάτι με την Ελένη. Έκλεισα εισιτήριο κατά λάθος την ημέρα που είχαμε εκπομπή. Και δεν μπορούσα να το ακυρώσω τελευταία στιγμή. Και έψαξα να δω πως θα το κάνω. Βρήκα τον άλλον τον σεφ, τον Πέτρο, να με καλύψει. Του έστειλα τη συνταγή μου και του εξήγησα πως θα την κάνει. Δεν μπορούσα να ενημερώσω την εκπομπή γιατί ήταν βράδυ αργά. Τον Πέτρο δεν με νοιάζει να τον ξυπνήσω, αλλά την Ελένη όχι. Δεν ήξερε η Ελένη ότι δεν θα πάω και το πρωί από το αεροδρόμιο έκανε instastory και της είπε πως δεν θα πάω στην εκπομπή. Αλλά έλα που δεν το είδε το story η Ελένη. Και πήγε στην εκπομπή… Τότε λογικά τσαντίστηκε. Εντάξει μου το είπε αργότερα. Επειδή δεν με είδε και ήταν πολύ απότομο. Αλλά την επόμενη ημέρα που της μίλησα ήταν όλα τέλεια»