Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η διάψευση για την σχέση της με τον Γιάννη Πάριο! Αλλάζει τα δεδομένα!

Τι αποκάλυψε;

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η διάψευση για την σχέση της με τον Γιάννη Πάριο! Αλλάζει τα δεδομένα!

Με το που βγήκε η είδηση πως ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού τραγουδιού Γιάννης Πάριος και η ικανή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ζευγάρι, άρχισε να κυκλοφορεί µια φήµη που τους ήθελε αποφασισµένους να παντρεύονται µέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στην Real, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ρωτήθηκε: Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφικό άλμπουμ από την παιδική της ηλικία!

«Όντως παντρεύεστε με τον Γιάννη», και εκείνη σκασμένη από τα γέλια, απάντησε: «Ναι, βρε, και στα δικά σας οι... ελεύθεροι. ∆εν ισχύει. ∆εν ντύνοµαι νύφη!» . Για να συμπληρώσει : «Μα, πόσες φορές θα µε παντρέψουν πια; Το είχαν κάνει και παλιότερα που ήµασταν µε τον Γιάννη και τώρα που ξαναβρεθήκαµε άρχισαν το ίδιο... τροπάριο! Όχι, λοιπόν, δεν έχουµε τέτοια σχέδια. Περνάµε εξαιρετικά µαζί αλλά µέχρι εκεί».

Δείτε ακόμη: Σταύρος Νικολαΐδης: Ο "Μιχαλάκης" από τα Εγκλήματα βάφτισε τον γιο του και ήμασταν εκεί! Οι φωτογραφίες από το μυστήριο!

Η ηθοποιός, που περιοδεύει αυτόν τον καιρό µε τη δυνατή παράσταση «Επάγγελµα πόρνη», που σκηνοθέτησε ο Ένκε Φεζολάρι, ετοιµάζει παράλληλα το επόµενο θεατρικό της «χτύπηµα», που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο. Με σκηνοθέτη τον Φεζολάρι και πάλι, θα ανεβάσει τη «Μαντάµ Μποβαρί» σε κεντρική αθηναϊκή αίθουσα, µε τον Γ. Πάριο να «ντύνει» µουσικά την παράστασή της, γράφετε χαρακτηριστικά στην «R».