Survivor 2: Έκρηξη! Διάσημοι και Μαχητές βγαίνουν εκτός ελέγχου με την κίνηση του Πάνου! - "Το έκανε απλά για να... φανεί!" (βίντεο)

Χαμός!

Survivor 2: Έκρηξη! Διάσημοι και Μαχητές βγαίνουν εκτός ελέγχου με την κίνηση του Πάνου! -

Αυτό το σκηνικό θα το συζητάμε για αρκετό καιρό ακόμα!

Η κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα είναι ακόμα θέμα συζήτησης και κόντρας ανάμεσα στις δυο ομάδες! Δείτε παρακάτω...

Τα "καρφώματα" είναι απανωτά και οι δυο ομάδες φαίνεται να έχουν βγει... εκτός ελέγχου με την έκρηξη να είναι πιθανό να γίνει ανα πάσα ώρα και στιγμή...

"Η Κατερίνα είπε ότι μιλήσαμε, ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης γιατί είμαστε και οι δυο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ήταν κάτι τόσο προσβλητικό από μεριάς μου." δήλωσε ο Πάνος Θεοδώρου.

Ακόμα και η Βιργινία Δικαιούλια, η οποία είναι από τις πιο ήρεμες παρουσίες του φετινού Survivor πήρε θέση για το θέμα: "Η Εύη προσπάθησε να δικαιολογήσει τον συμπαίκτη της, ενώ ο Πάνος πήγε μπροστά στο πρόσωπο της Κατερίνας, και κούναγε το δάχτυλο του. Το είδαμε όλοι. Δεν είμαστε τρελοί!" είπε η παίκτρια.

Η άμεσα.... εμπλεκόμενη Κατερίνα Δαλάκα τόνισε πως ένιωσε με το... μπάχαλο του συμβουλίου: "Στεναχωρέθηκα με όσα άκουσα χθες στο συμβύλιο. Το κακό δεν είναι να κάνεις λάθος, όπως έκανε στην προκειμένη περίπτωση ο Πάνος. Το κακό είναι να υποστηρίζεις ή να αλλάζεις γνώμη ή να προσπαθείς να παραβλέψεις το λάθος σου. Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο, είναι ότι η ομάδα τους δεν το έκρινε τόσο μεγάλο και ότι δεν ήταν καν προσβλητικό αυτό που έκανε ο Πάνος. Και κυρίως η Εύη που ήταν μια κοπέλα που περάσαμε δυο μήνες μαζί. Και το άσχημο είναι ότι πετάχτηκε και πήρε θέση χωρίς να την ρωτήσει κανείς!"

Στο άλλο... στρατόπεδο... σε αυτό των Μαχητών επικρατεί ο ίδιος κακός χαμός!

"Στα δικά μου μάτια φάνηκε ότι θέλει να φανεί η Μελίνα γι'αυτό πήρε θέση για το θέμα!" είπε η Ροδάνθη και κάρφωσε την παλιά της συμπαίκτρια!

Η Εύη Σαλταφερίδου πήρε και εκείνη θέση και ξεκαθάρισε γιατί... "πετάχτηκε" στο συμβούλιο και υπερασπίστηκε τον Πάνο: "Πήρα θέση, γιατί οι αντίπαλοι πολλές φορές φάσκουν και αντιφάσκουν. Εγινε ολόκληρο θέμα λες και την έβρισε!"

Όσον αφορά στις δυο φίλες; Φαίνεται πως η φιλία τους είναι πλέον παρελθόν... "Δεν θα ξανασχοληθώ με την Εύη... Υποστήριξε ότι η συμπεριφορά μας δεν θα ήταν αυτή αν εμείς κερδίζαμε... Η ίδια ήταν στην ομάδα μας δυο μήνες και ξέρει πως αντιδρούμε!" δήλωσε On camera η Κατερίνα Δαλάκα και δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο να τα ξαναβρει με την Εύη!

Δείτε το απόσπασμα: