Survivor 2: Παρατσούκλι! Γατούλα, εξολοθρευτής ή... κατσαρίδα η Ροδάνθη Καππαρού; - "Τους έχω ξεπαστρέψει όλους!"(βίντεο)

Ποιο από τα τρία;

Survivor 2: Παρατσούκλι! Γατούλα, εξολοθρευτής ή... κατσαρίδα η Ροδάνθη Καππαρού; -

Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών είναι... εφτάψυχη και το έχει αποδείξει!

Οι συνεχόμενες υποψηφιότητες προς αποχώρηση δεν την πτοούν αφού... ξεκάνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον και παραμένει στο παιχνίδι! Δείτε παρακάτω...

"Το παρατσούκλι γατούλα μόνο τυχαίο δεν ήταν! Εχω βγει με πολλές ζωές! Έχω άλλη μια ακόμα... Ελπίζω να τη σώσω και αυτή! Ο Ηλίας μου έχει πει ότι έχω γίνει η... κατσαρίδα του Survivor! Σίγουρα τα παιδιά έχουν χαρεί που τους έχω ξεπαστρέψει όλους!" είπε χαμογελαστή η Ροδάνθη!

Η Κατερίνα Δαλάκα την χαρακτήρισε... terminator! "Η Ροδάνθη είναι ο εξολοθρευτής του Survivor! Σίγουρα ο κόσμος έχει δει τη προσπάθεια που κάνει!" είπε η παίκτρια των Διασήμων για την αντίπαλο της.

Ενώ η συμπαίκτρια της, Εύη Σαλταφερίδου μάλλον δεν... καλοείδε την παραμονή της Ροδάνθης στο παιχνίδι και την αποχώρηση της Ντάριας: "Η αποχώρηση της Ντάριας δεν είναι καλή για την ομάδα μας και η απουσία της είναι αισθητή!" είπε μπροστά στην κάμερα αλλά πίσω από την Ροδάνθη!

Λοιπόν; Γατούλα; Εξολοθρευτής; Ή κατσαρίδα;

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS