Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Το λιποθυμικό επεισόδιο, οι ζαλάδες και το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Ποιος ο λόγος που τον επέλεξαν στο Survivor;

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Το λιποθυμικό επεισόδιο, οι ζαλάδες και το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων εξηγεί τι ήταν αυτό που είδαν σε εκείνον και τον επέλεξαν να μπει στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

«Να σου πω την αλήθεια, εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θέλει μέσο για να μπεις. Αλλά είπα ότι δεν έχω κάτι να χάσω. Για κάτι άλλο δεν κάνω, δεν μπορώ να μπω στις επιστήμες, δεν μπορώ να γίνω γιατρός. Για το Survivor ήμουν ό,τι έπρεπε. Όταν με διάλεξαν, έμεινα, δεν το περίμενα. Δεν είχα κανένα βίσμα. Τώρα τι είδαν και με επέλεξαν, δεν ξέρω»

Δείτε ακόμη: Χάρης Χριστόπουλος: Απαντά πρώτη φορά στη Φαίη Σκορδά για το βέτο στο Game of Love: "Εντάξει αυτό που συμβαίνει είναι..."

Υπάρχει κάτι που δεν έδειξαν οι κάμερες;

«Το Survivor συνεχίζεται και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχουν ζαλάδες, λιποθυμίες, αδυναμίες λόγω της πείνας, υγρασία, άσχημες συνθήκες, πράγματα που δεν δείχνουν οι κάμερες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία του πλανήτη. Και εγώ κάποια στιγμή λιποθύμησα, και απ' ό,τι ξέρω δεν το έδειξαν στο επεισόδιο. Είχα υψηλό πυρετό, ένιωθα αδύναμος και τη στιγμή που πήγα στον γιατρό λιποθύμησα. Ήρθαν οι γιατροί της παραγωγής και συνήλθα αμέσως. Ένιωσα ασφάλεια, μου έδωσαν φάρμακα, μου έδωσαν βιταμίνες, και ευτυχώς την ίδια μέρα η ομάδα μου κέρδισε στο αγώνισμα και είχαμε έπαθλο φαγητού. Τρεις κουταλιές ρυζάκι για έναν άνθρωπο που είναι 80 κιλά, δεν είναι τίποτα. Όχι μόνο δεν χορταίνεις, αλλά σε κάνουν να πεινάς περισσότερο»

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - trailer: Οι... προβληματισμένοι Μαχητές, οι συμβουλές του Νικόλα, το νόστιμο έπαθλο και ο σκληρός στίβος μάχης! (βίντεο)

Ήσουν ουδέτερος με τους συμπαίκτες σου και τις ίντριγκες. Είχες στρατηγική για να βγεις συμπαθητικός;

«Έτσι είμαι στη ζωή μου. Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ στρατηγική ή να προσέχω το πώς θα συμπεριφερθώ στους ανθρώπους. Έπειτα από κάποια φάση, δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι είχαμε κάμερες γύρω μας. Δεν καταλάβαινα ότι μας βλέπουν άνθρωποι από την τηλεόραση, δεν το συνειδητοποιούσα. Έλεγα στην ομάδα μου ότι είναι ένα ταξίδι και πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Εννοείται πως όταν μένεις σε μια καλύβα με 12 αγνώστους θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά προσπαθούσα να είμαι κοντά σε όλα τα παιδιά», λέει ο ίδιος.

TAGS