Απίστευτο σκηνικό! Χρήστος Δάντης και Σάννυ Μπαλτζή τσακώθηκαν on air για το... «Κ@@@λα σε μισώ»! (Βίντεο)

Οι βαριές κουβέντες και τα καρφιά!

Απίστευτο σκηνικό! Χρήστος Δάντης και  Σάννυ Μπαλτζή τσακώθηκαν on air για το... «Κ@@@λα σε μισώ»! (Βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η λέξη κ@ρ@@λ@ που αναφέρει ο Χρήστος Δάντης στο νέο του τραγούδι!

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή με την Πολίνα Τόλη και τη Σάννυ Μπαλτζή και... έλυσε τις διαφορές του με τη Σάννυ on air! Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός τραγουδιστής, διαφώνησε έντονα με τη Σάννυ Μπαλτζή και ο διάλογος τους προκάλεσε πανικό αφού ακούγονταν on air!

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό 2 μήνες μετά την γέννηση του γιου της!


Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η Σάννυ Μπαλτζή, πριν μερικές ημέρες, είχε αναφερθεί δημοσίως στο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με μια ανάρτηση στο facebook.

«Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού… ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “κ@ρ@@λ@” που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες … (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο…. Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις…. Να φορέσεις έστω ένα “παλιό παλτό” στην αντιαισθητική γύμνια…. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές…. κ@ρ@@λ@ς», έγραφε η ίδια! Δείτε το σχετικό βίντεο: