Nτορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της! Ολη η αλήθεια για το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ!

Nτορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της! Ολη η αλήθεια για το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ!

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ήταν μια σεζόν αλλαγών για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ύστερα από το Κάνε Παζάρι, το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε πέρσι στο ΣΚΑΪ, φέτος ξεκίνησε το Εδώ, μια καθημερινή δίωρη εκπομπή με θέματα επικαιρότητας και lifestyle.

Όταν ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Survivor, η Ντορέτταπρόσθεσε ακόμα δύο ώρες στον τηλεοπτικό αέρα με την εκπομπή Εδώ Survivor, ενώ από τις 12 Φεβρουαρίου παρουσιάζει την εκπομπή Survivor Πανόραμα, η οποία θα ρίξει αυλαία μία μέρα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. «Ήταν μια πολύ ανατρεπτική χρονιά, ενώ ακόμα και εμείς που δουλέψαμε πάνω στα συγκεκριμένα πρότζεκτ δεν περιμέναμε να έχει τόσο πολλές μεταβάσεις. Το Εδώ ήταν μια φανταστική ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία εγώ και η ομάδα μου περάσαμε τέλεια. Γνωρίζαμε, όμως, πως θα ολοκληρωθεί μόλις ξεκινήσει το Power of Love» ξεκαθαρίζει στο People. Διαβάστε παρακάτω...

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν εκείνη την περίοδο και είπαν «κόπηκε η εκπομπή της Ντορέττας». Την ενόχλησε; «Όχι, δεν κόπηκε η εκπομπή. Ξέραμε εκ των προτέρων πως το Εδώ θα φτάσει μέχρι τα μέσα της σεζόν. Ενδεχομένως, αν δεν υπήρχε ο προγραμματισμός για το Power of Love, να συνέχιζε. Προσωπικά, είχα τη δέσμευση του καναλιού πως θα βρεθεί τρόπος ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας μόλις ολοκληρωθεί το Εδώ και, επειδή δεν είχα κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της διοίκησης, ήμουν ήρεμη».

Δείτε ακόμη: Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά του Νότη Σφακιανάκη: "Ξαφνικά αγαπάει τους Αλβανούς!"

Ωστόσο, η πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα δεν είχε παρθεί από την αρχή της σεζόν. «Η πρόταση προέκυψε μετά. Το κανάλι με εμπιστεύτηκε και μου ζήτησε να στηρίξω αυτή τη μεταβατική περίοδο από το Εδώ Survivor στο Survivor Πανόραμα. Δεν δίστασα ούτε λεπτό να κάνω για ένα μήνα αυτό το τετράωρο πρόγραμμα για το σταθμό που μου έδωσε δουλειά. Είχαμε άψογη συνεργασία και στήριξα το κανάλι μου, όπως θα με στήριζε κι εκείνο. Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος, πολύ απαιτητικός».