Άγριο ξέσπασμα της Άντζυς Σαμίου για το νέο τραγούδι του Δάντη! «Το ακούνε και μετά πάνε και σκοτώνουν τις γυναίκες τους!» (Βίντεο)

Άναψε φωτιές!

Άγριο ξέσπασμα της Άντζυς Σαμίου για το νέο τραγούδι του Δάντη! «Το ακούνε και μετά πάνε και σκοτώνουν τις γυναίκες τους!» (Βίντεο)

Σε ένα άγριο ξέσπασμα προέβη μέσω Facebook η Άντζυ Σαμίου με αφορμή το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη!

Ο τίτλος «Κ@ριολ@ σε μισώ» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και η Άντζυ δεν έμεινε αμέτοχη! Διαβάστε παρακάτω...

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με ένα τραγούδι τολμηρό για την εποχή του, σε ένα δίσκο που υποστηρίχτηκε από την μεγαλύτερη τότε δισκογραφική εταιρεία και τον πιο μεγάλο παραγωγό της ....την εταιρεία που όπως έλεγαν πολλοί "κατέστρεψε" τον Στέλιο Καζαντζίδη! Δεν ξέρω αν ο Καζαντζίδης ασχολήθηκε το 1992 με μια πρωτόβγαλτη κοπέλα την Άντζυ Σαμίου, αλλά για να το θυμάται ο Χρήστος Δάντης ίσως και να είναι αλήθεια! Το ζήτημα είναι πως εγώ δεν είπα ξανά τέτοιου είδους τραγούδι και πλήρωσα την απειρία μου και την "άγνοια κινδύνου" που είχα τότε με σκληρή κριτική που με ακολουθεί έως σήμερα που έχω σταματήσει επαγγελματικά το τραγούδι! Ενοχική φυσικά δεν είμαι, γιατί έμαθα από τα "λάθη" της νιότης μου που δικαιούμουν ούτως η άλλως να κάνω! Κρίμα Χρήστο μου που ασχολήθηκα εγώ η Βόσσου και η Μπαλτζή μαζί σου και δεν ασχολήθηκε η Αλεξίου, η Μαρινέλα και ο Πάριος...Ίσως αυτό να ήθελες στην πραγματικότητα αλλά δεν σου έκαναν τη χάρη.... κι εσύ Χρήστο στην καλοπροαίρετη κριτική που σου έκαναν άνθρωποι που σαγαπούν και σε θαυμάζουν απάντησες με "κακιούλες" πέφτοντας "πιο χαμηλά" από εκεί που σε είχαμε χιλιάδες θαυμαστές σου!

Δείτε ακόμη: Στην Σίφνο η Χριστίνα Μπόμπα! Η καλοκαιρινή φωτογραφία και οι προετοιμασίες του γάμου!

Σύνελθε καλέ μου άνθρωπε! Απλώς σύνελθε και θυμήσου ποιος είσαι! Τα δικά σου λάθη δεν δικαιολογούνται από απειρία και άγνοια , δεν θα τα καλύψεις ξεθάβοντας τα λάθη των άλλων και η τέχνη που εκπροσωπείς δεν είναι δίκαιο να σέρνεται στη λάσπη με βρωμοκουβέντες .... Αγαπάμε τον καλλιτέχνη Χρήστο Δάντη για αυτό στα λέμε! Και το τελειώνω εδώ γιατί σε παράθυρα δεν θα βγω να πάρω θέση και βαριέμαι τόσο πολύ ρε Χρήστο.... ΥΓ διάβασα πρόσφατα πως κάποιος έσφαξε τη γυναίκα του από ζήλια ...και ήρθε αυτόματα το νέο σου σλόγκαν στο μυαλό μου..... τι καλά να προωθούσαμε την αγάπη αντί το μίσος στον κόσμο Χρήστο μου....» γράφει η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που προβλήθηκε στο Πρωινό! Όλο το πάνελ είπε ότι πράγματι και η ίδια έχει τραγουδήσει τολμηρά τραγούδια αλλά η ταύτιση του στίχου με τις δολοφονίες είναι λίγο... τολμηρή! Δείτε το σχετικό βίντεο: