Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση στην Άνδρο με τις κόρες της και οι τσαχπινιές της Μαρινούλας στο φακό!

Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση στην Άνδρο με τις κόρες της και οι τσαχπινιές της Μαρινούλας στο φακό!

Αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι της Ραφήνας την προηγούμενη Παρασκευή… Τόσο για το κύμα των εκδρομέων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όσο και για την εντελώς ξαφνική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τις κόρες της λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Την είσοδό του έκανε πρώτα το αγροτικό της παρουσιάστριας του Alpha, φορτωμένο με πράγματα τα οποία θα έπαιρνε μαζί της στην Άνδρο. Ξεχωριστά έφτασε η ίδια μαζί με τις κόρες της, με την παρέα της να ακολουθεί σε ένα ακόμα λευκό αυτοκίνητο. Διαβάστε παρακάτω...

Εξαιτίας της έντονης κίνησης στο λιμάνι δεν μπόρεσαν να περάσουν απ’ τις νταλίκες που περίμεναν να επιβιβαστούν, με την Ελένη να πλησιάζει την προβλήτα πεζή. Η Λάουρα και η Βαλέρια προπορεύονταν, ενώ η Μαρίνα έκλεψε την παράσταση εμφανιζόμενη για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μητέρας της.

Στην είσοδο του καραβιού τις περίμενε ο καπετάνιος και φίλος της Ελένης Μενεγάκη που υποδέχτηκε εγκάρδια εκείνη και την παρέα της, και στη συνέχεια πήρε στα χέρια του τη μικρή της κόρη, δείχνοντας έμπρακτα την οικειότητα που έχουν μεταξύ τους. Κατά τις 5:30 αναχώρησαν όλοι μαζί για την Άνδρο όπου πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφοντας χθες στην Αθήνα.

Οι τσαχπινιές της Μαρινούλας στον φακό

Με σήμα κατατεθέν τα κοτσιδάκια της η 3χρονη σκερτσόζα Μαρίνα Παντζοπούλου έκναε διάφορες τσαχπινιές μπροστά στο φακό κρατώντας το γλειφιτζούρι της, μέχρι που η μαμά της για να μην φοβηθεί από τα φλας, έντρομη την πήρε στην αγκαλιά της και σχεδόν τρέχοντας μπήκε μέσα στο καράβι!

*Φωτογραφίες Άγγελος Λίγκας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5€