Μαρία Καλάβρια: Μιλά για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλέξάνδρου και αποκαλύπτει τι την ενόχλησε σχετικά με τις κοινές τους φωτογραφίες!

Αποκλειστική συνέντευξη...

Μαρία Καλάβρια: Μιλά για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλέξάνδρου και αποκαλύπτει τι την ενόχλησε σχετικά με τις κοινές τους φωτογραφίες!

Στα 48 της χρόνια παραμένει πρότυπο ομορφιάς και οι γυναίκες τη συμβουλεύονται για να κερδίσουν τον χρόνο.

Ο λόγος για την Μαρία Καλάβρια, η οποία σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly.gr μιλά για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τις κοινές τους φωτογραφίες που κυκλοφορούν! Διαβάστε παρακάτω...

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σας ενόχλησαν;

Γενικώς δεν μου αρέσει να εκτίθεται η προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να γίνει, συνέβη όμως. Με ενόχλησε που δεν με ρώτησαν πιο πολύ. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Τώρα δηλαδή θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε πιο πολύ τη ζωή σας;

Ναι, προφανώς.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Το άγχος για τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη και όλες οι λεπτομέρειες!

Όταν περπατάτε στον δρόμο σκέφτεστε μην είναι κρυμμένος κάποιος παπαράτσι;

Όχι, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Σας πειράζει αν σας αποκαλέσουν κάποιοι «κούγκαρ»;

Το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα. Ο κόσμος πάντα κρίνει, δικαίωμά του είναι. Είτε κάνεις κάτι καλό είτε κάτι κακό πάντα θα βρει ο καθένας κάτι να πει. Δεν με ενδιαφέρει όμως η γνώμη τους.

Σας ρωτάω επειδή είπατε ότι κι εσείς είχατε ενδοιασμούς αρχικά για τη διαφορά ηλικίας…

Ναι, το σκέφτηκα σαν Μαρία. Δεν το περίμενα, ήρθε όμως και προχωράω τη ζωή μου έτσι όπως είναι και δεν με αφορά πώς θα σχολιαστεί από τον κόσμο αυτό.

Οι φίλες σας τι σας λένε; Σας ενθαρρύνουν;

Δεν έχουν κανένα θέμα. Το θεωρούν φυσιολογικό γιατί συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας. Υπάρχουν διαφορές 30 χρόνων, των 15 θα μας πειράξει;

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαριφοπούλου: Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού και τα παθιασμένα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Γιατί σε έναν άντρα είναι αποδεκτό και σε μια γυναίκα όχι;

Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί πλέον. Έχω πολλές φίλες που έχουν σχέση με μικρότερους άντρες. Η επικοινωνία δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά με τον χαρακτήρα. Εγώ έχω καλή επικοινωνία μαζί του.

Είστε ερωτευμένη;

Θα σου πω μόνο ότι περνάμε πολύ ωραία. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, θα έρθει από μόνο του. Εδώ ήμουν παντρεμένη 20 χρόνια και χώρισα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5€