Survivor Panorama: Οι γονείς απαντούν για τα παιδιά τους πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο!

Τι αποκαλύπτουν οι γονείς;

Survivor Panorama: Οι γονείς απαντούν για τα παιδιά τους πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο!

Η κάμερα της εκπομπής Survivor Panorama- βρέθηκε στο αεροδρόμιο!

Οι γονείς των παικτών, μίλησαν στην κάμερα ενώ αποκάλυψαν για το πως νιώθουν αλλά και πράγματα για τους παίκτες που δεν γνωρίζαμε! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάζος: Έτοιμος να γίνει πατέρας...(;) Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός!

«Η Ροδάνθη είναι ένα καλό παιδί. σέβεται τους μεγαλύτερους- γι αυτό την είδαμε και στην αρχή να είναι λίγο πιο πίσω!». Η ίδια, είπε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη, ενώ πρόσθεσε: «Όταν τελείωσε το λύκειο έκανε δύο δουλειές..ένα παιδί πολύ δραστήριο...», είπε μεταξύ των άλλων γλυκήτατη μητέρα της- ενώ μπορούμε να πούμε ότι μαμά και κόρη είναι κούκλες!

Είδαμε και την μητέρα του Χάρη!

«Κρατάει το ήθος και την αξιοπρέπεια και αυτό είναι που μου αρέσει- μου λείπει βέβαια τώρα θα τον δούμε και θα είμαι ευχαριστημένη!», είπε η μητέρα του Χάρη, ενώ αποκάλυψε ότι του αρέσει το παστίτσιο της και το γαλακτομπούρεκο της!

Η μαμά της Εύης: «Είναι πολύ δυνατή, την βλέπω ότι είναι πολύ δυνατή- είναι αξιοπρεπέστατη! την λατρεύω, με έκανε υπερήφανη!...»

Η Βιργινία, έχει αδυναμία στον μπαμπά της! «Χτυποκάρδια- αγωνία- περηφάνια, όλα μαζί. Ειμαστε δεμένοι πάρα πολύ. Και εμείς όταν ακούμε μαμά, μπαμπά κλαίμε και εμείς!», ενώ η μαμά της που δεν θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο μίλησε επίσης με πολύ τρυφερό τρόπο για την κόρη της!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το σχετικό βίντεο: