Σκάνδαλο! "Πάρε μαζί βιάγκρα και προφυλακτικά!": Στην δημοσιότητα μηνύματα γνωστού Έλληνα πολιτικού με την ερωμένη του!

Σκάνδαλο!

"Καυτά" μηνύματα με τη γραμματέα του φέρεται ότι ανταλλάσσει πασίγνωστος πολιτικός που παρά τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας προς τη σύζυγό του αρέσκεται στο να το έχει... δίπορτο!

Μάλιστα, ο άτακτος πολιτικός ζητά από την ερωμένη του να τον προμηθεύει με το θαυματουργό μπλε χάπι που έχει αναστήσει σεξουαλικά εκατομμύρια άνδρες ανά τον κόσμο και εγγυάται πως κάθε ερωτική τους συνεύρεση θα στεφθεί με επιτυχία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην πρώτη θέση στο Nammos! Οι σαμπάνιες και η χλιδάτη καλοπέραση! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η αποκάλυψη του ροζ σκάνδαλου μεγατόνων άρχισε όταν οι έρευνες των Αρχών γύρω από πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και είδε το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες σκόνταψαν πάνω στην κρυφή ερωτική σχέση του γνωστού πολιτικού με την ιδιαιτέρα του!

Μάλιστα, στις ερωτικές συνομιλίες που ανακαλύφθηκαν, ο πολιτικός την ίδια ώρα που διδάσκει (!) το ήθος, την πίστη στην οικογένεια... ζητάει από την ερωμένη του στα μηνύματα να τον προμηθεύσει βιάγκρα και προφυλακτικά κάτι που δείχνει πόσο προσεκτικός ήταν - τουλάχιστον - στην ερωτική επαφή.

Πηγή: Espresso