Η απίστευτη ατάκα της Παναγιώταρου για το στήθος της: "Πιάνουν το στήθος μου για να..."

Η απίστευτη ατάκα της Παναγιώταρου για το στήθος της:

Υποστηρίζει πως τα μαγιό την εκφράζουν και κανένας δεν μπορεί να διαφωνήσει… Για να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφίζεται με μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της και προετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι που θα της αλλάξει τη ζωή, αφού στις 7 Ιουλίου παντρεύεται με τον εκλεκτό της καρδιάς της και αναγνωρισμένο πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Είναι σίγουρο πως το «My Style Rocks» την έβαλε στις καρδιές του κόσμου. Έχασε στο νήμα τον τίτλο, σύμφωνα με πολλούς όμως όχι μόνο τον άξιζε αλλά είναι απ’ τις λίγες παίκτριες που θυμούνται απ’ το reality μόδας του ΣΚΑΪ. Κάτι που φαίνεται άλλωστε, αφού με την είσοδό της στον χώρο τα βλέμματα στρέφονται πάνω της και συνοδεύονται από πολύ κολακευτικά σχόλια... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με την φουσκωμλενη της κοιλίτσα λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!

Η ίδια μιλώντας στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη αποκάλυψε τι έχουν κάνει ορισμένες γυναίκες βλέποντας το στήθος της.

Οι αντιδράσεις που εισπράττεις από γυναίκες στον δρόμο είναι θετικές ή αρνητικές;

Ενώ είμαι πολύ δυναμική στη ζωή μου, είμαι ήπιων τόνων στις συναναστροφές μου με τους άλλους και νομίζω ότι αυτό το έχουν εκτιμήσει οι γυναίκες. Βλέπουν ότι δεν είμαι ψώνιο και ακούω πολύ καλά σχόλια, μου ζητούν συμβουλές.

Σε έχουν ρωτήσει πώς είναι το ψεύτικο στήθος;

Έχει τύχει να με ρωτήσουν πώς είναι και να το δουν, γιατί θέλουν να κάνουν και οι ίδιες.

Δείτε ακόμη: Τα δημόσια καρφιά του Χάρη Χριστόπουλου για το Game of Love! Οι μπηχτές για τον ΑΝΤ1 και τα σχόλια άνευ προηγουμένου!

Έχει τύχει να το πιάσουν για να δουν πώς είναι;

Ναι. Αν θέλει η άλλη να κάνει, πρέπει να ξέρει πώς είναι.

Υπάρχουν παλιές φωτογραφίες σου που θα ήθελες να κάψεις;

Όχι από θέμα εμφάνισης, αλλά από θέμα στυλ, έχει αλλάξει πολύ το ντύσιμό μου (γέλια). Ήμουν κοκέτα και πάντα έκανα το κάτι παραπάνω, αλλά όταν είσαι μικρή δεν έχεις άποψη, ούτε το ψάχνεις τόσο...

Fashion police στον εαυτό σου έχεις κάνει;

Ναι, μου έχει τύχει να λέω «γιατί το έβαλα αυτό;» (γέλια).

Διαβάστε την ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€