Τέλος η Λαμπίρη από την τηλεόραση! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για το νέο επαγγελματικό της βήμα και τα δάκρυα! (Βίντεο)

Όσα εξομολογήθηκε η ίδια!

Τέλος η Λαμπίρη από την τηλεόραση! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για το νέο επαγγελματικό της βήμα και τα δάκρυα! (Βίντεο)

Μια άκρως αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή του Happy Day!

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στο εστιατόριο της στο Πικέρμι που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τις επόμενες ημέρες! Η ίδια ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για το τηλεοπτικό της μέλλον! Διαβάστε παρακάτω...

"Θέλαμε πάντα με τον άντρα μου να ανοίξουμε ένα μαγαζί με ωραίο φαγητό, ένα ωραίο στέκι για εμάς και τους φίλους μας! Το κύριο συστατικό είναι το κρέας αλλά η δική μου σπεσιαλιτέ θα έχει να κάνει με το γλυκό, μιας και μου αρέσουν πολύ τα γλυκά! Έτσι κι αλλιώς θα είμαι εδώ συνέχεια, γιατί πλέον θέλω να ασχολούμαι με πράγματα που μου δίνουν χαρά πια! Έχω φτάσει σε ένα σημείο ηλικιακά που νομίζω θέλω να επιλέγω πια τι θα κάνω! Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ανοίγει ένας άλλος", είπε και συνέχισε:

Δείτε ακόμη: Happy Day: Οι ευχές για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η αποκάλυψη για την επιστροφή της στην εκπομπή!

"Αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης τώρα εντελώς, μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι! Μπορεί να κάνω άλλο πράγματα, αλλά εκτιμώ πως ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει! Χρειάζομαι λίγο ξεκούραση και προτιμώ το καινούριο μου παιδί πλέον, το εστιατόριο! Το συμβόλαιό μου λήγει τώρα τέλος του μήνα και η συνεργασία μου με το Έψιλον λήγει!", δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Συγκινούμαι γιατί μου έχει λείψει το παιδί μου, έχω δώσει τόσα πολλά στην τηλεόραση και έχω στερηθεί άλλα που δεν γυρίζουν πίσω, δηλαδή να ξανακάνω την Μαρίσα 6 χρονών δεν γίνεται! Νιώθω μόνο ενοχές που έλειψα στο παιδί μου!", είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: