Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος! Το μέλλον του Game of Love και τα καρφιά που άφησαν εποχή!

Βόμβα στα τηλεοπτικά!

Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος! Το μέλλον του Game of Love και τα καρφιά που άφησαν εποχή!

Ο Χάρης Χριστόπουλος μέσα από αναρτήσεις του στο twitter συζητήθηκε πολύ για τα καρφιά του στον ΑΝΤ1 σχετικά με την τηλεθέαση του Game of Love (Δείτε εδώ)

Μια μέρα; μόλις μετά τα σχόλια από τον παρουσιαστή του Game of Love, η Ανθή Βούλγαρη έδωσε το ρεπορτάζ πίσω από τις αναρτήσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», πως ο Χάρης Χριστόπουλος φαίνεται να τελειώνει τη συνεργασία του με το κανάλι!


«Ο Χάρης Χριστόπουλος τέλος από τον ΑΝΤ1. Τελειώνει το συγκεκριμένο project το Game of Love, το οποίο δεν πήγε και καθόλου καλά. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και ο Χάρης Χριστόπουλος περίμενε να κάνει καινούριες κουβέντες με τα στελέχη του ΑΝΤ1 προκειμένου να δει αν θα γίνουν κάποια νέα projects. Συγκεκριμένα συζητούσε να κάνει το Bachelor, αλλά δεν θα γίνει ούτε αυτό.

Δείτε ακόμη: «Ποιος είναι ο Αγγελόπουλος; Δεν το ξέρω το παλικάρι»! Επικό άδειασμα γνωστού ηθοποιού! (Βίντεο)

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 λένε ότι δεν πρόκειται για κόψιμο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει εφόσον τελείωσε η εκπομπή και συζητάμε με τον Χάρη Χριστόπουλο, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι ο ΑΝΤ1 δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Χάρη Χριστόπουλο, ο Χάρης Χριστόπουλος από την πλευρά του επίσης δεν είναι ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε και από το χθεσινό τιτίβισμα στο twitter και φαίνεται πως θα πάρουν χωριστούς δρόμους. Πριν από μερικές μέρες που μίλησα μαζί του μου είπε «Ετοιμάζω κάτι καινούριο, ένα ωραίο, μεγάλο show που θα κάνει μπαμ», είπε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon!

TAGS